Η Greek Mafia “αλωνίζει”, η κυβέρνηση “καμαρώνει” για το Μετσόβιο

Διαβάζεται σε 2'
Η Greek Mafia “αλωνίζει”, η κυβέρνηση “καμαρώνει” για το Μετσόβιο
INTIME

Ενώ στο Νέο Κόσμο έπεφταν βροχή οι σφαίρες σε μία μαφιόζικη εκτέλεση, η κυβέρνηση επικαλείται την επέμβαση της ΕΛΑΣ για τη διάλυση κατάληψης στην πρυτανεία του ΕΜΠ

Αντιμέτωπη με τη διάψευση των υποσχέσεων της για “νόμο και τάξη” βρίσκεται η κυβέρνηση. Και ενώ η μαφιόζικη εκτέλεση στο Νέο Κόσμο σοκάρει καθώς αποτελεί άλλη μία απόδειξη πως η Greek Mafia “αλωνίζει”, το Μαξίμου επικαλείται ως ένδειξη δημόσιας ασφάλειας την επέμβαση της Αστυνομίας στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Το γεγονός ότι εξακολουθούν να σημειώνονται καθημερινά ειδεχθείς ενέργειες – όπως η μαφιόζικη εκτέλεση στο Νέο Κόσμο – και η εγκληματικότητα να καλπάζει, παρά την τρίτη αλλαγή σε έξι μήνες στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης, εκλήθη να σχολιάσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

“Τα εγκληματικά φαινόμενα δεν αντιμετωπίζονται από τη μία ημέρα στην άλλη”, δήλωσε ο κ. Μαρινάκης. Υποστήριξε ότι: “Είναι άδικο να πει κανένας ότι η πολιτική ηγεσία ή η ΕΛΑΣ κάθονται με σταυρωμένα χέρια” και πρόσθεσε:

“Γίνονται ενέργειες σε όλα τα επίπεδα. Σήμερα είχαμε μία προσπαθεία κατάληψης της πρυτανείας του Μετσοβίου. Υπήρξε άμεση επέμβαση της ΕΛΑΣ με προσαγωγές, που δεν ξέρω αν θα μετατραπούν σε συλλήψεις. Η αστυνομία έκανε το αυτονόητο. Επέβαλε το νόμο”.

Επικαλέστηκε δε ότι εκτός από τις καταλήψεις, αντιμετωπίζεται η εγκληματικότητα στους δρόμους, ενώ προχωρούν ρυθμίσεις όπως αυτή για το καθεστώς στις παραλίες προκειμένου να αποφεύγονται φαινόμενα ανομίας, αλλά και ότι έχει σημειωθεί ρεκόρ ελέγχων από την Επιθεώρηση Εργασίας για παρανομίες στους εργασιακούς χώρους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα