Η ΝΔ αποκάλεσε τον Τσίπρα 'κουμουνιστή' αλλά μετά το διόρθωσε

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης κατα την ομιλία του στην συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2016 στην Βουλή το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης κατα την ομιλία του στην συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2016 στην Βουλή το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Μία δήλωση Πλακιωτάκη, που έγινε αφορμή σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μία επανόρθωση

Ο χαρακτηρισμός του Αλέξη Τσίπρα ως “κουμουνιστή” και ουχί “κομμουνιστή” στην ανακοίνωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Πλακιωτάκη, με την οποία απάντησε στην ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσε σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η αρχική ανακοίνωση ανέφερε:

“Ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να καταλάβει ότι είναι πολύ βαρύ το τίμημα, του να είσαι Πρωθυπουργός. Ας σταματήσει να αναπολεί την περίοδο που ήταν Κουμουνιστής και έκανε σκληρή αντιπολίτευση και ας αναλάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να αρθεί, το πολιτικό πρόβλημα της χώρας.”

Στη συνέχεια εστάλη ορθή επανάληψη με διόρθωση του όρου ως κομμουνιστής.

Το μόνο που λείπει τώρα είναι να βγάλει ανακοίνωση και το ΚΚΕ διαμαρτυρόμενο διότι ο Τσίπρας ούτε κουμουνιστής ούτε κομμουνιστής είναι.

Να θυμίσουμε πάντως ότι ο Μεϊμαράκης μία φορά αποκαλεί τον Τσίπρα νεοφιλελεύθερη αριστερά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πλακιωτάκης για Τσίπρα: Ας σταματήσει να αναπολεί την περίοδο που ήταν Κουμουνιστής

SHARE:

24Media Network