Η ΝΔ πιέζει τον Καμμένο για Σκοπιανό: Πρώτος φέρει την ευθύνη

Η ΝΔ πιέζει τον Καμμένο για Σκοπιανό: Πρώτος φέρει την ευθύνη
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη

Για τετελεσμένα που δημιουργούνται όσο προχωρά η εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών από την ΠΓΔΜ κάνει λόγο η αξιωματική αντιπολίτευση, πιέζοντας και προκαλώντας τον κυβερνητικό εταίρο την ώρα που δεν αποκλείεται γαλάζια πρόταση μομφής

Το γάντι στον κυβερνητικό εταίρο Πάνο Καμμένο πετά η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για τετελεσμένα που δημιουργούνται όσο προχωρά η εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών από την ΠΓΔΜ και επιρρίπτοντας την ευθύνη πρώτα στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. Και αυτό την ώρα που δεν αποκλείεται γαλάζια πρόταση μομφής, ενώ ο κ.Καμμένος βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς το κόμμα του διχάζεται για το Σκοπιανό.

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, έκανε ειδικότερα την ακόλουθη δήλωση:

«Πέντε μέρες τώρα ο κ. Τσίπρας αποφεύγει να εξηγήσει γιατί απέπεμψε τον κ. Κοτζιά που στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών.

Kαι όχι τον κ. Καμμένο που, υποτίθεται ότι την πολεμά, αλλά επιτρέπει στα Σκόπια να δημιουργούν τετελεσμένα που είναι όλο και πιο δύσκολο να ανατραπούν. Οι κ. Τσίπρας και Καμμένος κοροϊδεύουν από κοινού τους πολίτες για να μείνουν για λίγους ακόμη μήνες στην εξουσία.

Η αλήθεια είναι μία: Όσοι επιτρέπουν άπραγοι να ολοκληρωθεί η Συνταγματική αναθεώρηση στα Σκόπια, θα φέρουν τεράστια ευθύνη απέναντι στην ιστορία. Με πρώτο τον κ. Καμμένο»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα