Η Σκάρλετ Γιόχανσον τηλεφώνησε στον Ευκλείδη Τσακαλώτο

Scarlett Johansson arrives at the Oscars on Sunday, Feb. 26, 2017, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (Photo by Al Powers/Invision/AP)
Scarlett Johansson arrives at the Oscars on Sunday, Feb. 26, 2017, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (Photo by Al Powers/Invision/AP) POWERS IMAGERY/INVISION/AP

Την πρόταση του υπουργού Οικονομικών να βγουν για ένα κοκτέιλ αποφάσισε να αποδεχθεί η διάσημη σταρ, μαθαίνοντας όμως προς μεγάλη της απογοήτευση ότι είναι παντρεμένος

Στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο τηλεφώνησε η σταρ του Χόλυγουντ Σκάρλετ Γιόχανσον, καθώς αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση του να βγουν για ένα κοκτέιλ και ό,τι ήθελε προκύψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάσημη σταρ από τότε που έμαθε ότι το όνομα της είχε αναφερθεί στην ελληνική Βουλή από το Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, άρχισε να ζητά περισσότερες πληροφορίες για τον 'Ελληνα υπουργό Οικονομικών και φέρεται να σαγηνεύτηκε από το χιούμορ και τη γνώση του της μαρξιστικής οικονομικής ανάλυσης.

ADVERTISING

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είπε σε συνεργάτες της πως έχει βαρεθεί τους γυμνασμένους, αλλά επιφανειακούς ηθοποιούς και ήθελε να γνωρίσει έναν άντρα με ευφυΐα και προσωπικότητα, αλλά και με αριστερές καταβολές.

Αναζήτησε λοιπόν και βρήκε το τηλέφωνο του κ.Τσακαλώτου, προς μεγάλη της απογοήτευση όμως έμαθε ότι είναι παντρεμένος. Προσφέρθηκε όμως να της γνωρίσει κάποιον ελεύθερο φίλο του από το ΣΥΡΙΖΑ και το θέμα μάλιστα αναμένεται να συζητηθεί στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ!

πηγή φωτογραφίας: AP/ Powers Imagery 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Όταν η Σκάρλετ μαθαίνει για το σχόλιο του Τσακαλώτου

Τσακαλώτος: Κι εγώ θα ήθελα να βγω με τη Σκάρλετ Γιόχανσον

SHARE:

24Media Network