Η συγγνώμη Σταθά για τον "κουτσό" Σόιμπλε

Η συγγνώμη Σταθά για τον "κουτσό" Σόιμπλε

Συγγνώμη ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς για τον χαρακτηρισμό "κουτσός" που χρησιμοποίησε απευθυνόμενος στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Ζητώντας συγγνώμη από όσους προσβλήθηκαν, ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς χαρακτήρισε λογοπαίγνιο τον χαρακτηρισμό "κουτσός" που χρησιμοποίησε για τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

"Εμείς στην επαρχία δεν το θεωρούμε προσβολή αυτό. Έκανα λογοπαίγνιο για το συγκεκριμένο άτομο γιατί διαφωνώ με τις πολιτικές του.

Ζητώ συγγνώμη από όσους προσβλήθηκαν. Δεν είναι ούτε στην παιδεία μου, ούτε στην κουλτούρα μου να προσβάλλω κάποιον", σημείωσε μιλώντας στον Βήμα 99,5.

"Επειδή είμαι συνέχεια έξω στον δρόμο, όπως και πολλοί από εσάς, μετά το χτεσινό που άκουσα από τον Σόιμπλε, έβγαλα το εξής συμπέρασμα τελικά.

Εκεί που περίμενα ότι οι πολιτικές θα τη βρούνε από τον λαό, τελικά οι κυβερνήσεις που εκπροσωπούν αυτές τις πολιτικές... θα τη βρουν από τον κουτσό.

Αυτό κατάλαβα εγώ. Και βλέπω ότι αυτός έχει τον σκοπό του και καλά κάνει", είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στην ομιλία του στη Βουλή το Σάββατο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ποιος βουλευτής αποκάλεσε τον Σόιμπλε... "κουτσό"

SHARE:

24Media Network