Η "υπόθεση Παπασταύρου" εκθέτει την πρώην αλλά και τη σημερινή ηγεσία της ΝΔ, εκτιμούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Κ.Ο. ΑΝΕΛ-ΔΗΛΩΣΗ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ.(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ )
ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Κ.Ο. ΑΝΕΛ-ΔΗΛΩΣΗ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ.(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ ) EUROKINISSI

Η "υπόθεση Παπασταύρου" εκθέτει την πρώην αλλά και τη σημερινή ηγεσία της ΝΔ που οφείλει να δώσει πειστικές εξηγήσεις» καταλήγει στη δήλωσή της η κ. Χρυσοβελώνη

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του εισαγγελέα να καλέσει τον στενό συνεργάτη του τέως πρωθυπουργού Α. Σαμαρά, τον κ. Σταύρο Παπασταύρου, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την εμπλοκή του στην περίφημη λίστα Λαγκάρντ ως κάτοχος λογαριασμού, ύψους 5,5 εκατ. ευρώ.

Επικροτούμε την ενέργεια της Δικαιοσύνης να ρίξει φως σε μια σκοτεινή περίπτωση που απολάμβανε ως τώρα πλήρη ασυλία από την προηγούμενη εξουσία» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου των ΑνΕλ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σημειώνοντας πως είναι εντυπωσιακό «και, σε κάθε περίπτωση ύποπτο, ότι ο κ. Παπασταύρου ήταν ο μόνιμος και βασικός …"διαπραγματευτής" για λογαριασμό της ελληνικής πλευράς απέναντι στην τρόικα, σε όλη τη διάρκεια της αλήστου μνήμης συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, και μάλιστα χωρίς να έχει θεσμικό ρόλο, ενώ ήταν γνωστό ότι ενεχόταν στη λίστα Λαγκάρντ ως ύποπτος τουλάχιστον για φοροδιαφυγή».

«Πρόκειται για θλιβερή απόδειξη του απύθμενου αμοραλισμού της προηγούμενης κυβέρνησης που παραπέμπει μόνο σε χώρες-μπανανίες. Ή, όπως λέει θυμόσοφα ο λαός μας, "έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα…" και να κάνει -υποτίθεται- διαπραγματεύσεις για το συμφέρον των Ελλήνων φορολογουμένων! Η "υπόθεση Παπασταύρου" εκθέτει την πρώην αλλά και τη σημερινή ηγεσία της ΝΔ που οφείλει να δώσει πειστικές εξηγήσεις» καταλήγει στη δήλωσή της η κ. Χρυσοβελώνη.

SHARE:

24Media Network