Ιγνατίου: Ο Ερντογάν θα ζητήσει ανταλλαγή για τους δύο Έλληνες

Ιγνατίου: Ο Ερντογάν θα ζητήσει ανταλλαγή για τους δύο Έλληνες

Ο Μιχάλης Ιγνατίου μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 εκτιμά πως πρέπει "να ξεφύγουμε από το να είναι διμερές το θέμα, γιατί αυτό μπορεί να μολύνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις περισσότερο"

“Ο Ερντογάν θα εκμεταλλευτεί το θέμα της σύλληψης των δύο Ελλήνων αξιωματικών. Θα χρησιμοποιήσει τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς και θα έρθει η στιγμή που θα δηλώσει ότι “για να σας δώσουμε τους δύο θα μας δώσετε τους οκτώ”. Στο μυαλό του Ερντογάν έχει γίνει ήδη αυτή η σύνδεση” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο δημοσιογράφος του  hellasjournal.com, Μιχάλης Ιγνατίου.

Πρόσθεσε ότι “η Ελλάδα έπρεπε να διεθνοποιήσει το θέμα, να απευθυνθεί στο ΝΑΤΟ επίσημα ή στο γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, να μπει ένας μεσολαβητής για να ξεφύγουμε από το να είναι διμερές το θέμα, γιατί αυτό μπορεί να μολύνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις περισσότερο”.

Εξέφρασε την άποψή, παράλληλα, ότι “αν περάσουν κι άλλες μέρες θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα και η κυβέρνηση δέχεται ήδη πίεση από την κοινή γνώμη. Όταν έχεις να κάνεις με τον Ερντογάν σ' αυτά τα θέματα βρίσκεσαι πάντα σε αδύναμη θέση γιατί είναι πιο δυνατός και πιο επιθετικός”.

ADVERTISING
SHARE:

24Media Network