Ηλιόπουλος: ”Η κυβέρνηση έκανε νόμο την απλήρωτη εργασία”

Ηλιόπουλος: ”Η κυβέρνηση έκανε νόμο την απλήρωτη εργασία”
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος Eurokinissi

Με ανάρτησή του στο Facebook ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση για επικίνδυνη πολιτική στο τομέα της Υγείας και Ασφάλειας.

”Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει από την καταγραφή 191 κρουσμάτων σε κονσερβοποιία στη Βόρεια Ελλάδα και την Παρασκευή (2/10) ανακοινώθηκαν 114 νέα κρούσματα επίσης σε εργασιακό χώρο”, αναφέρει σε ανάρτησή στο Facebook ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο κ. Ηλιόπουλος τονίζει ότι ”Ο κ. Βρούτσης ακόμα δεν έχει καταφέρει να δώσει στοιχεία για τους ελέγχους της Επιθεώρησης Εργασίας στο τομέα της Υγείας και Ασφάλειας.

Η κυβέρνηση που έκανε νόμο την απλήρωτη εργασία συνειδητά επιλέγει να αφήσει χωρίς κανένα έλεγχο τους εργασιακούς χώρους. Η πολιτική τους είναι επικίνδυνη όχι μόνο για τα εργασιακά δικαιώματα αλλά και για την ίδια τη ζωή των εργαζομένων.

Αποτελεί καθολικό κοινωνικό αίτημα και άμεση ανάγκη η ασφάλεια στην εργασία. Με την ενεργοποίηση των ελεγκτικών μηχανισμών και των απαραίτητων μέτρων προστασίας. Δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο”.

Η ανάρτηση στο Facebook:

Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει από την καταγραφή 191 κρουσμάτων σε κονσερβοποιία στη Βόρεια Ελλάδα. Χθες…

Δημοσιεύτηκε από
Νάσος Ηλιόπουλος στις 
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα