Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση να πάρει μέτρα και για τους χώρους λατρείας

Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση να πάρει μέτρα και για τους χώρους λατρείας
Ο Νάσος Ηλιόπουλος. Eurokinissi

Περαστικά στον Μητροπολίτη Θεόκλητο εύχεται ο Νάσος Ηλιόπουλος και τονίζει πως η κυβέρνηση πρέπει να κατανοήσει πως απαιτούνται άμεσα μέτρα και για τις εκκλησίες.

Ανάρτηση με την οποία ζητεί από την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού στις εκκλησίες έκανε στο facebook ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος προχώρησε στην ανάρτηση με αφορμή το γεγονός πως ο Μητροπολίτης Θεόκλητος που συμμετείχε στη δοξολογία του Αγ. Δημητρίου, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο κ. Ηλιόπουλος ευχεται ταχεία ανάρρωση στον Μητροπολίτη και τονίζει πως συνεχίζει να υπάρχει ανοχή από τη μεριά της Εκκλησίας σε φωνές που αρνούνται να τηρήσουν έστω και τα στοιχειώδη μέτρα προφύλαξης.

Λέει συγκεκριμένα:

“Η κρισιμότητα της κατάστασης δεν αφήνει χώρο για εξαιρέσεις. Δυστυχώς όμως, συνεχίζει να υπάρχει ανοχή από τη μεριά της Εκκλησίας σε φωνές που αρνούνται να τηρήσουν έστω και τα στοιχειώδη μέτρα προφύλαξης. Η προστασία της ανθρώπινης ζωής θα έπρεπε να γίνεται κατανοητή ως ύψιστη πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον Μητροπολίτη Θεόκλητο. Τη στιγμή που το σύνολο της κοινωνίας έρχεται αντιμέτωπο με την όξυνση της πανδημίας, η κυβέρνηση οφείλει να κατανοήσει ότι απαιτούνται άμεσα μέτρα και για τους χώρους λατρείας και η Εκκλησία να επιδείξει τη κατάλληλη στάση ευθύνης”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα