Ηλιόπουλος: Να υπάρξει πλαίσιο ελέγχου και ποινών για τις αθλητικές Α.Ε.

Διαβάζεται σε 1'
Ηλιόπουλος: Να υπάρξει πλαίσιο ελέγχου και ποινών για τις αθλητικές Α.Ε.
O Νάσος Ηλιόπουλος Eurokinissi

Η κυβέρνηση αρνείται να μιλήσει για την ρίζα του προβλήματος της οπαδικής βίας επισήμανε στην Βουλη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς

“Η κυβερνηση αποδεικνύει πως ειναι μια “δύναμη ανασφάλειας” που δεν επιθυμεί να ασχοληθεί με την ουσία του προβλήματος της οπαδικής βίας” τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς παρεμβαίνοντας σήμερα στην Βουλή.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος είπε πως στο ζήτημα της οπαδικής βίας “μιλάμε για κάτι ευρύτερο και συνολικότερο” σημειώνοντας πως τα κυβερνητικά μέτρα δεν το αντιμετωπίζουν “γιατί αρνειστε να μιλήσετε για την ρίζα του προβλήματος”. Σημείωσε πως “έχουμε το πιο αυστηρό πλαίσιο απέναντι στους οπαδούς σε όλη την Ευρώπη αλλά χάδια για την ρίζα του προβλήματος που είναι οι αθλητικές Α.Ε”.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς επισήμανε πως “αν δεν υπάρξει ένα πλαίσιο που θα έχει πραγματικα ποινές και έλεγχο για τις αθλητικές Α.Ε δεν θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα”. Έκλεισε την παρέμβαση του λέγοντας πως “η Ν.Δ. ειναι μια δύναμη ανασφάλειας και θεσμικής ανομίας” προσθέτοντας πως “δεν θέλετε να βάλετε όρια στα μεγάλα συμφέροντα“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα