Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κόσμο

Διαβάζεται σε 1'
Νάσος Ηλιόπουλος
Νάσος Ηλιόπουλος Eurokinissi

Πυρά κατά του πρωθυπουργού από τη Νέα Αριστερά για την ακρίβεια και τον υψηλό πληθωρισμό, μετά την επίσκεψή του στα Βριλήσσια

«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κόσμο», σχολιάζει ο Νάσος Ηλιόπουλος για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στα Βριλήσσια και το γεγονός ότι αναφέρθηκε στην επιστολή του προς την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν «μιλώντας σε πολίτες που πλήττονται από τον υψηλό πληθωρισμό που έχει τη δική του υπογραφή».

«Όμως δεν είπε κουβέντα για τη μέχρι σήμερα κυβερνητική πολιτική η οποία αποτελεί δίχτυ προστασίας για τα κέρδη λίγων και μεγάλων εταιρειών και, την ίδια ώρα, καταδίκη για την πλειοψηφία των πολιτών», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς.

Στη συνέχεια, απαριθμεί τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας που προτείνει η Νέα Αριστερά, υπογραμμίζοντας πως «υπάρχει άλλος δρόμος».

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στην έκτακτη φορολογία των υπερκερδών των super market, τον μηδενισμό του ΦΠΑ σε βασικά είδη διατροφής, τον έλεγχο στην κερδοσκοπία, τις τιμές εισόδου και τις τιμές στο ράφι, όπως επίσης και σε μέτρα στήριξης και μείωσης του κόστους των παραγωγών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα