Ηλιόπουλος: “Προτεραιότητα η αντιπολίτευση στην κυβέρνηση”

Διαβάζεται σε 1'
Ηλιόπουλος: “Προτεραιότητα η αντιπολίτευση στην κυβέρνηση”
INTIME

Για τη δυσκολία της απόφασης της ανεξαρτητοποίησης αλλά και τους στόχους της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας μίλησε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

“Προτεραιότητα πλέον η αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. Τις επόμενες μέρες η συγκρότηση νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας από τους βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν” επισήμανε σε σύντομη συζήτηση του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«kαταλαβαίνετε ότι δεν είναι εύκολη απόφαση για μένα. Είναι η μόνη απόφαση με την οποία αισθανόμαστε ότι μπορούμε να υποστηρίξουμε το πολιτικό πλαίσιο με το οποίο εκλεγήκαμε και το οποίο λέγαμε αυτά τα χρόνια. Για εμάς από εδώ και πέρα είναι η αντιπολίτευση στην κυβέρνηση».

Ερωτώμενος σχετικά με το αν και πότε θα συγκροτηθεί νέα κοινοβουλευτική ομάδα (απαιτούνται 10 βουλευτές που υφίστανται να συνυπολογιστούν και οι Ευκλείδης Τσακαλώτος – Πέτη Πέρκα που έχουν αποχωρήσει ήδη) επισήμανε πως θα υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαδικασίες αναμένεται να ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα με την νέα Κ.Ο να εκτιμάται πώς θα έχει παρουσία στο κοινοβούλιο, σίγουρα, στην συζήτηση του προϋπολογισμού η οποία και θα γίνει στις 13 με 17 Δεκεμβρίου. Ο Νάσος Ηλιόπουλος παρέπεμψε στο επόμενο διάστημα και για τον επικεφαλής της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα