Ηλιόπουλος: Στην επιτροπή λαμπαδηδρομίας υπήρχε θέση για τη Μιχαηλίδου, αλλά όχι για τους ολυμπιονίκες

Διαβάζεται σε 1'
Νάσος Ηλιόπουλος
Νάσος Ηλιόπουλος EUROKINISSI

Επίθεση στην κυβέρνηση για τον αποκλεισμό δεκάδων αθλητών από την επιτροπή λαμπαδηδρομίας, μεταξύ των οποίων και του χρυσού ολυμπιονίκη Νίκου Συρανίδη, εξαπολύει ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος

Πυρά κατά της κυβέρνησης για τον αποκλεισμό αθλητών από την επιτροπή λαμπαδηδρομίας εκτοξεύει ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος, μετά και τη νέα καταγγελία από τον χρυσό ολυμπιονίκη Νίκο Συρανίδη.

Μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζει ντροπή τη στάση της κυβέρνησης να “βλέπει ακόμα και στην Ολυμπιακή Φλόγα ευκαιρία για μικροπολιτική” και επισημαίνει πως “φαίνεται υπήρχαν αρκετές θέσεις για τα πολιτικά στελέχη της ΝΔ όπως η Δόμνα Μιχαηλίδου, αλλά όχι για τους ολυμπιονίκες”.

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο Νάσος Ηλιόπουλος έγραψε:

“Δεκάδες αθλητές καταγγέλλουν τον αποκλεισμό τους από την επιτροπή λαμπαδηδρομίας. Νέα καταγγελία από τον χρυσό ολυμπιονίκη Νίκο Συρανίδη. Φαίνεται υπήρχαν αρκετές θέσεις για τα πολιτικά στελέχη της ΝΔ όπως η Δόμνα Μιχαηλίδου, αλλά όχι για τους ολυμπιονίκες. Μόνο ντροπή για αυτή την κυβέρνηση που βλέπει ακόμα και στην Ολυμπιακή Φλόγα ευκαιρία για μικροπολιτική.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα