Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση ούτε θέλει ούτε μπορεί να οργανώσει την μάχη ενάντια στην πανδημία

Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση ούτε θέλει ούτε μπορεί να οργανώσει την μάχη ενάντια στην πανδημία
Νάσος Ηλιόπουλος Eurokinissi

Οξεία κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας, άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

“Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για τα νέα μέτρα”, αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος σε ανακοίνωση που εξέδωσε σχολιάζοντας το σημερινό διάγγελμα του Μητσοτάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για τα νέα μέτρα. Να τον ενημερώσουμε ότι αναλαμβάνει επίσης την…

Δημοσιεύτηκε από
Νάσος Ηλιόπουλος στις 
Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: “Να τον ενημερώσουμε ότι αναλαμβάνει επίσης την ευθύνη για τις παλινωδίες, τις αντιφάσεις και την αποτυχία. Αναλαμβάνει την ευθύνη γιατί ακόμα και σήμερα ένας εργαζόμενος με μισθό 600 ευρώ θα πρέπει να πληρώσει το τεστ από την τσέπη του και αν μπει σε καραντίνα θα πρέπει να εργάζεται ένα μήνα δωρεάν υπερωρίες. Αναλαμβάνει την ευθύνη για το γεγονός ότι αρνείται να επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές και έτσι το δημόσιο σύστημα υγείας βρίσκεται στα όρια του, έχοντας μετατραπεί μάλιστα σε σύστημα μίας νόσου Αναλαμβάνει την ευθύνη για τον καθημερινό συνωστισμό στα ΜΜΜ και την μετατροπή των χώρων εργασίας σε εστίες υπερμετάδοσης. Αναλαμβάνει τέλος την ευθύνη ότι αυτή την κρίσιμη στιγμή η κυβέρνηση του νομοθετεί για να αποκλείσει 24.000 παιδιά από το δημόσιο πανεπιστήμιο και για να προσλάβει 1.000 ειδικούς φρουρούς”.

“Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη ούτε θέλει ούτε μπορεί να οργανώσει την μάχη ενάντια στην πανδημία. Δική μας ευθύνη παραμένει, να νικήσει η ζωή!”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα