Ηλιόπουλος: "Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να στοχοποιεί τους πολίτες για τη δική του αποτυχία"

Ο Νάσος Ηλιόπουλος
Ο Νάσος Ηλιόπουλος EUROKINISSI

Η κυβέρνηση δεν έχει απαντήση στην πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για άνοιγμα της εστίασης με αυστηρά πρωτόκολλά, υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης

"Από χθες η κυβέρνηση δεν έχει απαντήσει στην πρόταση που έκανε τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και μια σειρά από επιστήμονες, για άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους με αυστηρά πρωτόκολλα", σημειώνει σε τηλεοπτική δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος. "Μία πρόταση που συμβάλλει στην αποτροπή του συνωστισμού σε υπαίθριους χώρους", προσθέτει.

"Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να στοχοποιεί τους πολίτες για τη δική του αποτυχία. Η κοινωνία δικαίως έχει χάσει και την εμπιστοσύνη και την υπομονή της", τονίζει ο Ν. Ηλιόπουλος, συμπληρώνοντας ότι "οι θυσίες όλων μας εδώ και έξι μήνες έχουν πάει χαμένες, από μία κυβέρνηση που δεν ενίσχυσε το δημόσιο σύστημα υγείας και δεν έκανε τίποτα για τις εστίες υπερμετάδοσης".

"Ο κ. Μητσοτάκης έχει χάσει τον έλεγχο και προσπαθεί να το κρύψει μέσα από την αδιαφάνεια στη λήψη αποφάσεων", καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νάσος Ηλιόπουλος, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Εστίαση, Lockdown
SHARE: