Ηλιόπουλος: Ο Μητσοτάκης να αναλογιστεί τις ευθύνες του πριν κουνήσει το δάχτυλο στους πολίτες

Ηλιόπουλος: Ο Μητσοτάκης να αναλογιστεί τις ευθύνες του πριν κουνήσει το δάχτυλο στους πολίτες
Ν. Ηλιόπουλος Eurokinissi

Να αναλογιστεί τις ευθύνες του καλεί τον πρωθυπουργό ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, "για τον καθημερινό συνωστισμό στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, για τις ελλείψεις σε ΜΕΘ, για τον τρόπο που επέλεξε να ανοίξει τα σχολεία"

“Να αναλογιστεί τις δικές του ευθύνες” καλεί τον πρωθυπουργό ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος σε τηλεοπτική του δήλωση.

Χιλιάδες μαθητές διαδήλωσαν σήμερα για το αυτονόητο: Τάξεις με ασφάλεια. Με λιγότερους μαθητές ανά τμήμα και περισσότερους εκπαιδευτικούς στα σχολεία. Οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ απεργούν και αγωνίζονται για όλα αυτά που θα έπρεπε να ήδη να έχουν γίνει”, υπογραμμίζει ο Ν. Ηλιόπουλος και καλεί τον “κ. Μητσοτάκη πριν κουνήσει ξανά το δάκτυλο στην κοινωνία, να αναλογιστεί τις δικές του ευθύνες”.

“Για τον καθημερινό συνωστισμό στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, για τις ελλείψεις σε ΜΕΘ, για τον τρόπο που επέλεξε να ανοίξει τα σχολεία”, συμπληρώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: “Οι επιλογές του θέτουν σε κίνδυνο την υγεία όλων”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα