Ηλιόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ψηφίσει νόμο από το 2018 για τις δωρεάν μαστογραφίες

Ο Νάσος Ηλιόπουλος
Ο Νάσος Ηλιόπουλος EUROKINISSI

"Η κυβέρνηση εν μέσω πανδημίας μειώνει τον προϋπολογισμό για την δημόσια υγεία, ακυρώνει μόνιμες προσλήψεις και διαρκώς προχωράει σε δωράκια προς τις ιδιωτικές κλινικές" αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Απάντηση στις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την θεσμοθέτηση δωρεάν μαστογραφίας κάθε δυο χρονια για τις γυναίκας από 40 έως 49 ετών δίνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook, ο κ. Ηλιόπουλος επισημαίνει:

ADVERTISING

«Από τον Ιούνιο του 2018 ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ψηφίσει νομοθετικό πλαίσιο για δωρεάν μαστογραφία, κάθε δύο έτη, για γυναίκες από 40-49 ετών και κάθε χρόνο για γυναίκες άνω των 50 (καθώς και άνω των 35 με οικογενειακό ιστορικό)

Η σημερινή ανακοίνωση του κ. Μητσοτάκη δείχνει ότι μάλλον ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε άλλη χώρα. Εκτός και αν η ουσία της σημερινής ανακοίνωσης βρίσκεται στην "συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα".

Η κυβέρνηση της ΝΔ εν μέσω πανδημίας μειώνει τον προϋπολογισμό για την δημόσια υγεία, ακυρώνει μόνιμες προσλήψεις και διαρκώς προχωράει σε δωράκια προς τις ιδιωτικές κλινικές. Ακόμα και τώρα συνεχίζουν να αντιλαμβάνονται τη δημόσια υγεία ως πεδίο κερδοφορίας. Αναδεικνύονται έτσι σε μία ιδεοληπτική και επικίνδυνη κυβέρνηση».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νάσος Ηλιόπουλος
SHARE:

24Media Network