Ηλιόπουλος σε Πλεύρη: Ο κ. Τσίπρας έχει αρνητικό PCR από το Σάββατο

Ηλιόπουλος σε Πλεύρη: Ο κ. Τσίπρας έχει αρνητικό PCR από το Σάββατο
Νάσος Ηλιόπουλος INTIME NEWS

Αμεση ήταν η αντίδραση του Νάσου Ηλιόπουλου στην καταγγελία του Θάνου Πλεύρη ότι ο Αλέξης Τσίπρας έσπασε την καραντίνα την Κυριακή στο προεδρικό μέγαρο.

Στην εκπομπή του OPEN που εμφανίστηκε ο Θάνος Πλεύρης και έκανε την καταγγελία για τον Αλέξη Τσίπρα, εμφανίστηκε και απάντησε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Όπως τόνισε, “ο κ. Πλεύρης είναι υπουργός Υγείας στη χώρα που είναι πρώτη σε θάνάτους ανά εκ. κατοίκους αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Ο κ. Πλεύρης είναι υπουργός Υγείας σε μια χώρα που έχει 28,2% υπερβάλλουσα θνησιμότητα την ώρα που ο μέσος όρος στην Ευρώπη είναι 10,4. Μόνο και μόνο με αυτά τα στοιχεία ο κ. Πλεύρης αντί να λέει ψέματα σε εκπομπή με πανελλαδική εμβέλεια, θα έπρεπε να κρύβεται, να μην τον βλέπει το φως του ήλιου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει αρνητικό PCR από το Σάββατο. Όταν έχεις αρνητικό PCR, προφανώς βγαίνεις έξω. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο υπουργός Υγείας δεν ξέρει καν τα πρωτόκολλα. Μάλλον θέλει να συμπεριφερθεί σαν ακροδεξιό τρολ και να πετάει λάσπη γιατί δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο μπροστά στην διαχείριση που έχει κάνει για τη πανδημία. Ελπίζω μέσα στις επόμενες ώρες να έχει ζητήσει συγγνώμη και μετά να παραιτηθεί”.

“Μια κυβέρνηση που έστελνε εργαζόμενους στη δουλειά τη πέμπτη μέρα, θεωρεί πως μπορεί να κάνει τέτοια προπαγάνδα εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο κ. Πλεύρης δεν έχει καταλάβει πολλά μέσα στο κεφάλι του από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα”.

Είναι τουλάχιστον χυδαίο και προκλητικό η κυβέρνηση που έστελνε χιλιάδες εργαζόμενους από την Πέμπτη μέρα νόσησης στα μέσα μεταφοράς, στους χώρους εργασίας, η κυβέρνηση που έφερε τη χώρα σε αυτή την κατάσταση, να πετάει λάσπη με αυτόν τον τρόπο. Περιμένουμε τη συγνώμη και την παραίτηση του κ. Πλεύρη.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

“Ο υπουργός Υγείας των 30.000 νεκρών από την πανδημία, της πρώτης θέσης της Ε.Ε. σε θανάτους ανά εκατομμύριο και της πρώτης θέσης στην Ευρώπη στην υπερβάλλουσα θνησιμότητα σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας και ακροδεξιάς προπαγάνδας βγαλμένης από τις πιο σκοτεινές σελίδες των φασιστικών εγχειριδίων με τα οποία μεγάλωσε.

Ο κ. Πλεύρης επιχείρησε σήμερα έναν άθλιο αντιπερισπασμό δηλώνοντας ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πήγε την Κυριακή στο Προεδρικό Μέγαρο παραβιάζοντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, ο Αλέξης Τσίπρας είχε βγει αρνητικός σε μοριακό τεστ ήδη από το Σάββατο.

Αλλά ποιον έπιασε ο πόνος για τα υγειονομικά πρωτόκολλα; Τον υπουργό υγείας που έστελνε τους εργαζόμενους στις δουλειές τους με πυρετό και ντεπόν να στοιβάζονται σε μετρό και λεωφορεία; Ή τον υπουργό που έπαυσε την καθημερινή ενημέρωση των πολιτών για τον κορονοϊό;

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πίσω από αυτή τη χυδαία επίθεση Πλεύρη βρίσκεται ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος όσο αποκηρύσσει την τοξικότητα τόσο ρίχνει στο βούρκο και τη λάσπη την πολιτική αντιπαράθεση. Όσο καταρρέει τόσο πιο άθλιος, χυδαίος και επικίνδυνος θα γίνεται”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα