ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν πήρε το χρίσμα του Ομπάμα

O Mπαράκ Ομπάμα
O Mπαράκ Ομπάμα AP PHOTO/TYLER DRABEK

Ο Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε ότι στηρίζει τον Τζο Μπάιντεν, τον οποίο χαρακτήρισε "ικανό να καθοδηγήσει" τις ΗΠΑ μέσα από μια από τις πιο σκοτεινές της στιγμές".

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε την Τρίτη την υποστήριξή του στην προεκλογική εκστρατεία που διεξάγει ο πρώην αντιπρόεδρός του, ο Τζο Μπάιντεν, κρίνοντας ότι ο Δημοκρατικός υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο είναι σε θέση να καθοδηγήσει τους Αμερικανούς "μέσα από μία από τις πιο σκοτεινές μας στιγμές", σε μια χώρα που θρηνεί από την κρίση του νέου κορονοϊού .

"Πιστεύω ότι ο Τζο έχει όλα τα προσόντα που χρειαζόμαστε από έναν πρόεδρο αυτή τη στιγμή", δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα, για να προσθέσει: "Ο Τζο έχει την ψυχραιμία και την εμπειρία να μας καθοδηγήσει μέσα από μία από τις πιο σκοτεινές μας στιγμές και να μας θεραπεύσει σε μια μακρά ανάκαμψη και γι 'αυτό είμαι υπερήφανος που υποστηρίζω τον Τζο Μπάιντεν να γίνει πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών".

Ακόμα πολύ δημοφιλής στους Δημοκρατικούς, ο Ομπάμα προσφέρει σημαντική στήριξη στον 77χρονο πρώην αντιπρόεδρό του, ο οποίος πρέπει να συσπειρώσει το κόμμα εάν θέλει να νικήσει τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Πηγή: 

ΑΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ομπάμα, ΗΠΑ
SHARE:

24Media Network