Ίσως και να διαγραφούν Βορίδης, Άδωνις

Ίσως και να διαγραφούν Βορίδης, Άδωνις

Ανοικτό το ενδεχόμενο διαγραφής για Βορίδη Γεωργιάδη. Διαβάστε τι δήλωσε ο Γ. Καρατζαφέρης

Προτάσσοντας την ιδεολογία του κόμματος, ο Γ. Καρατζαφέρης επιχείρησε να συνδέσει το "δίκαιο" της απόφασης της καταψήφισης των νέων μέτρων με τον χώρο στον οποίον ανήκει ο ΛΑΟΣ.

"Η ιδεολογία μας είναι ο πατριωτικός φιλελευθερισμός. Εάν κάποιοι έχουν απωλέσει ως κυρίαρχο στοιχείο τον πατριωτισμό , τότε το πρόβλημα είναι δικό τους", δήλωσε στην Real Νews ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ Καρατζαφέρης, απαντώντας στο ερώτημα τι θα κάνει αν οι κ Βορίδης και Γεωργιάδης ψηφίσουν τα μέτρα.

Οι δημοσιογράφοι επέμειναν να πληροφορηθούν, για το εάν θα υπάρξουν διαγραφές.

Ο κ. καρατζαφέρης απάντησε:

"Υπάρχουν όργανα στο κόμμα. Θα πρέπει να έλθουν να εξηγήσουν την πολιτική τους σε ένα έκτακτο συνέδριο ή στην Kεντρική Eπιτροπή. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να πείσουν", τόνισε, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Κληθείς να απαντήσει στο ερώτημα τι σημαίνει αν δεν ακολουθήσουν τα στελέχη του τη γραμμή του είπε "σε κάποια υπουργεία , εκ του αντικειμένου δημιουργούνται και κακές συναναστροφές . Δεν θα ξεχάσω όμως, τις ατέλειωτες ώρες του <<σύν-ορκου>> Μάκη Βορίδη στο γραφείο μου, μέχρι να φιξαριστεί ότι τελικά υπουργοποιείται και ποιο υπουργείο θα πάρει.

Ούτε θα ξεχάσω την εξαιρετικά έντονη συναισθηματική φόρτιση του 'Αδωνη εκείνο το βράδυ. Πιστεύω δεν το έχουν ξεχάσει και αυτοί".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Όταν η πολιτική σκηνή πήγε χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη

SHARE:

24Media Network