"Ήταν ομαδική δουλειά το αποτέλεσμα"

ΑΘΗΝΑ-ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ-ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ// Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ-ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ// Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Να παρουσιάσει ως αποτέλεσμα συνεργασίας όλων των πολιτικών, τη συμφωνία με την τρόικα, επιχείρησε ο Γ. Καρατζαφέρης

Με τη φράση "ό,τι επιτεύχθηκε ήταν δουλειά όλων μας", ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης του νέου μνημονίου.

Επισήμανε επίσης ότι "άλλος υπερασπίστηκε το ένα, άλλος το άλλο. Άλλος πρότεινε το "α" άλλος το "β"".

Παρόλα αυτά σημείωσε πως υπήρξε κάποια υπεροχή στο αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης του νέου μνημονίου σε σύγκριση με το παλιό, χωρίς ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες. 

Πρόσθεσε ότι η διαπραγμάτευση δεν ήταν αγώνας ταχύτητας μεταξύ των πολιτικών αρχηγών αλλά "σκυταλοδρομία 4 Χ 100", ενώ εκτίμησε ότι το αποτέλεσμα έχει σημασία και όχι ποιος δρομέας έτρεξε πρώτος, δεύτερος, τρίτος ή τέταρτος.

Επί της ουσίας, πέρασε το πολιτικό μήνυμα, πως το αποτέλεσμα προήλθε από τη συνολική προσπάθεια και την ομαδική συνεργασία, δίχως να εξαιρεί κάποιον.

Αναφερόμενος στη δική του διαφοροποίηση με τη διαδικασία, είπε ότι διαφοροποιήθηκε στο τέλος "αφενός μεν για την εκβιαστική χρονική μέγγενη που μας επέβαλαν οι δανειστές μας, αφετέρου δε για την αδυναμία της κυβέρνησης να μας προσκομίσει ρητή διαβεβαίωση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (Ν.Σ.Κ.) και της Τραπέζης της Ελλάδος (Τ.τ.Ε.), τόσο για τη νομιμότητα του Μνημονίου, όσο και για την αποτελεσματικότητά του".

SHARE:

24Media Network