Και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στο Σύνταγμα για το Μένουμε Ευρώπη

Και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στο Σύνταγμα για το Μένουμε Ευρώπη
ΑΘΗΝΑ-Συγκέντρωση με σύνθημα "Μένουμε Ευρώπη" στο Σύνταγμα/PHASMA/Γ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Phasma

Ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ μετέβη στο γραφείο του στη Βουλή για να κατέβει στην πλατεία και να συμμετάσχει στη διαδήλωση υπέρ της παραμονής στην Ευρωζώνη. Tι δήλωσε (vid)

Η παρουσία του αειθαλούς Κωνσταντίνου Μητσοτάκη απόψε στο Σύνταγμα για το Μένουμε Ευρώπη τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας. Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετέβη στο γραφείο του στη Βουλή και από εκεί στην πλατεία Συντάγματος για να συμμετάσχει στη διαδήλωση υπέρ της παραμονής στην Ευρωζώνη.

“Όταν η πατρίδα βρίσκεται σε κίνδυνο κανείς δεν επιτρέπεται να εφησυχάζει η σημερινή μεγάλη συγκέντρωση δεν είναι κομματική δεν είναι διχαστική είναι ενωτική και στέλνει σε διάφορες κατευθύνσεις ένα βαρύ μήνυμα η Ελλάδα είναι Ευρώπη και θα μείνει Ευρώπη. Αυτό είναι το θέλημα του ελληνικού λαού”, δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Στην προηγούμενη αντίστοιχη εκδήλωση έδωσαν το παρών πολλοί βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ μεταξύ των οποίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Βασίλης Κικίλιας, η Σοφία Βούλτεψη, ο Κώστας Τασούλας, ο Γιάννης Βρούτσης, ο νεότερος Κώστας Καραμανλής βουλευτής Σερρών κα, αλλά και ο πρόεδρος του Ποταμιου Σταύρος Θεοδωράκης και ο πρόεδρος της Δράσης Θόδωρος Σκυλακάκης.

Δείτε τις δηλώσεις του στο βίντεο που ακολουθεί:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version