Και πάλι briefing από τη Δευτέρα

Ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γαβριήλ Σακελλαρίδη κάνουν τις ανακοινώσεις του νέου κυβερνητικού σχήματος από τη Βουλήμ την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γαβριήλ Σακελλαρίδη κάνουν τις ανακοινώσεις του νέου κυβερνητικού σχήματος από τη Βουλήμ την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Δυο φορές την εβδομάδα θα πραγματοποιείται η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

Ξεκινά και πάλι ο θεσμός της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών που καλύπτουν το κυβερνητικό ρεπορτάζ. Ένας θεσμός που είχε ξεκινήσει το 1981 και  σταμάτησε επί κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά με υπουργό τον Σίμο Κεδίκογλου.

Το briefing, βέβαια είχε χάσει την "παλιά του αίγλη" και τη συχνότητα των ενημερώσεων προς τους δημοσιογράφους,  χωρίς να καταργηθεί από τον τότε υπουργό τύπου Ηλία Μόσιαλο στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

Η ενημέρωση γίνονταν χωρίς τηλεοπτική κάλυψη και αυτό συνεχίστηκε και από τον Παντελή Κάψη επί πρωθυπουργίας Λουκά Παπαδήμου.

Η ενημέρωση, όπως ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, θα πραγματοποιείται από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη  κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 12:30 στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.

Η ενημέρωση των ξένων ανταποκριτών θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα στις 13:30.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυβέρνηση
SHARE:

24Media Network