Κακλαμάνης: "Θα παραιτηθώ από βουλευτής, μόνο αν βγω Δήμαρχος"

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.(EUROKINISSI-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.(EUROKINISSI-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Δεν αποσύρει την υποψηφιότητά του για τον Δήμο της Αθήνας ο Νικήτας Κακλαμάνης. Τι δήλωσε για τον Γιώργο Καμίνη (Vid)

Μόνο εάν εκλεγεί Δήμαρχος, θα παραιτηθεί από βουλευτής ο Νικήτας Κακλαμάνης, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ.

"Τη χάρη να αφήσω την έδρα μου στη βουλή δεν θα την κάνω σε κανέναν παρά μόνο στο λαό της Αθήνας... Η μόνη περίπτωση εγώ να φύγω από τη Βουλή είναι μόνο αν οι Αθηναίοι με τιμήσουν και με επανεκλέξουν δήμαρχό τους", είπε.

"Ο μόνος πολιτικά ανεξάρτητος είμαι εγώ είτε αρέσει είτε δεν αρέσει", είπε απαντώντας στη δήλωση του κ. Καμίνη, ότι "το παλιό αρνείται να φύγει από τη μέση", ενώ αναφερόμενος στον κ. Σπηλιωτοπουλο είπε: "Εγώ είμαι υποψήφιος στην Αθήνα από το ‘90 δεν έρχομαι από τις Κυκλάδες".

"Έξι φορές με εξέλεξαν βουλευτή οι Αθηναίοι δεν ήθελαν να με αφήσουν. Εμένα η αγάπη μου για την Αθήνα δεν είναι όψιμη, εγώ έμεινα ενεργός στο δημοτικό συμβούλιο, άλλοι έφευγαν", πρόσθεσε.

Ακόμη, τάχθηκε επίσης υπέρ της υποψηφιότητας του Γιάννη Σγουρού στην περιφέρεια Αττικής, αναφερόμενος στην κοινή συνεργασία τους όταν ήταν δήμαρχος, επισήμανε ωστόσο ότι όποια στάση και αν κρατήσει στο τέλος η ΝΔ, αυτή θα έχει υπονομευτεί από τις δηλώσεις υπέρ ή κατά που έχουν γίνει από κορυφαία στελέχη της.

null
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κακλαμάνης σε Καμίνη: Έλα να περπατήσουμε μαζί στην Αθήνα

Κακλαμάνης: Θα πάω μέχρι τέλους. Έχω επαφή με Ζώη και Πολύδωρα

SHARE:

24Media Network