Κακοπαιγμένο θέατρο χαρακτηρίζει τις καταγγελίες Χαϊκάλη το Μαξίμου και απειλεί

Third day of the discussion on a confidence vote, at the plenum of the Greek Parliament, in Athens, on Oct. 10, 2014 /             . , 10 , 2014
Third day of the discussion on a confidence vote, at the plenum of the Greek Parliament, in Athens, on Oct. 10, 2014 / . , 10 , 2014 NICK PALEOLOGOS / SOOC

Ζητά να δοθούν αμέσως στη δημοσιότητα τα στοιχεία και εάν δεν υπάρχουν να κινηθούν νόμιμες διαδικασίες. Επίθεση Βούλτεψη και κατά Τσίπρα

Κακοπαιγμένο θέατρο χαρακτηρίζει τις καταγγελίες του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας το Μαξίμου, ζητώντας να δοθούν αμέσως στη δημοσιότητα τα στοιχεία και εάν δεν υπάρχουν, να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες, ενώ εξαπολύει επίθεση και κατά του πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Η δικομματική πέρασε στην αντεπίθεση, απειλώντας ουσιαστικά ότι δεν θα αφήσει το κόμμα του Πάνου Καμμένου να συνεχίσει σε αυτή την τακτική και πως θα προσφύγει και η ίδια στη Δικαιοσύνη, δια δηλώσεων της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη. Γεγονός είναι ότι μετά την πρώτη ψηφοφορία, στην οποία η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ ψήφισε συντεταγμένα παρών παρά τις προσδοκίες της κυβέρνησης, και εν όψει της δεύτερης ψηφοφορίας την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, οι καταγγελίες Χαϊκάλη καθιστούν πολιτικά την επίτευξη των 180 ακόμη πιο δύσκολη, ασχέτως της εξέλιξης που θα έχει η υπόθεση.

“Μετά τις «καταγγελίες» για …κουμπαράδες και τα τηλεοπτικά σόου Ξουλίδου, τώρα στο κακοπαιγμένο θέατρο προστέθηκε και ο Χαϊκάλης. Είναι ολοφάνερο για ποιο λόγο στήνονται αυτές οι άθλιες παραστάσεις: για να μην ψηφιστεί Πρόεδρος Δημοκρατίας και η χώρα να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές” υποστήριξε η κ.Βούλτεψη.

“Για λόγους δημοσίου συμφέροντος πρέπει να δοθούν αμέσως στη δημοσιότητα τα στοιχεία. Αν δεν υπάρχουν, να κινηθούν αμέσως οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον των δραστών αυτής της άθλιας ιστορίας. Η βιασύνη με την οποία ο κ. Τσίπρας έσπευσε να υιοθετήσει τις υποτιθέμενες καταγγελίες δείχνει και ποιοι επιλέγουν να κολυμπούν στον βούρκο”, κατέληξε.

Τη γραμμή της κυβέρνησης ανέλαβε να περάσει στα τηλεοπτικά πάνελ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για σχέδιο του κ.Καμμένου και υποστηρίζοντας ότι το ζήτημα δεν είναι τι θα πει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στη συνέντευξη τύπου που θα δώσει στη μία το μεσημέρι, αλλά τι είπε ο κ.Χαϊκάλης στον εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Xaikalis

SHARE:

24Media Network