Καλούνται Καμμένος - Χαϊκάλης

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος στην έκτακτη συνέντευξη τύπου για την καταγγελία για  απόπειρα χρηματισμού του Π. Χαϊκάλη, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014. 
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος στην έκτακτη συνέντευξη τύπου για την καταγγελία για απόπειρα χρηματισμού του Π. Χαϊκάλη, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Αύριο έχουν κληθεί να καταθέσουν συμπληρωματικά ο αρχηγός των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος και ο βουλευτής Π. Χαϊκάλης μετά και την κατάθεση του Γ. Αποστολόπουλου

Παράλληλα, κατά πληροφορίες, ο ύποπτος για την τέλεση του κακουργήματος της δωροδοκίας βουλευτή, ουσιαστικά κατέθεσε ότι ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν αυτός που του είπε «αν λύσω το οικονομικό μου πρόβλημα θα ψηφίσω» επισημαίνοντας ότι το βίντεο είναι μονταρισμένο.

Ενώπιον του εισαγγελέα φέρεται να ισχυρίστηκε πως διαθέτει αδιάσειστα στοιχεία που καταδεικνύουν όσα λέει, επισημαίνοντας «το βίντεο Χαϊκάλη είναι μονταρισμένο». Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι στις εξηγήσεις του είπε πως στόχος του Γ. Αποστολόπουλου ήταν να αποδείξει την ηθική κατάπτωση του κόμματος των ΑΝΕΛ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χαϊκάλης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οι ΑΝΕΛ προσφέυγουν στη δικαιοσύνη κατά της Γιαταγάνα

Αποστολόπουλος στον εισαγγελέα: Ήθελα να αποδείξω στον Καμμένο ότι ο Χαϊκάλης είναι ανέντιμος

SHARE:

24Media Network