Καλπάκης: Ελπίζουμε η κυβέρνηση να μην πει ότι “αντάλλαξε μπινελίκια” με τους ακτοπλόους

Καλπάκης: Ελπίζουμε η κυβέρνηση να μην πει ότι “αντάλλαξε μπινελίκια” με τους ακτοπλόους
Στέργιος Καλπάκης Eurokinissi

Για ολιγωρία στο ζήτημα των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων κατηγορεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέργιος Καλπάκης.

Τη συζήτηση που έχει προκύψει για ενδεχόμενες παρεμβάσεις της κυβέρνησης για τις ιδιαίτερα αυξημένες τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέργιος Καλπάκης.

Σε δήλωσή, ουσιαστικά κάνει λόγο για “ολιγωρία” της κυβέρνησης της ΝΔ, αφού “θυμήθηκε να ασχοληθεί με τις τιμές στην καρδιά του καλοκαιριού”.

Αναλυτικά η δήλωση του Στέργιου Καλπάκη:

Βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του καλοκαιριού και μόλις τώρα η κυβέρνηση της ΝΔ θυμήθηκε να ασχοληθεί με τις απαγορευτικές τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Και πάλι, όμως, η κυβέρνηση δηλώνει “ενοχλημένη” και κάνει παραινέσεις, χωρίς να δείχνει την πολιτική βούληση να παρέμβει δραστικά και με σχέδιο. Καθώς την ώρα που οι τιμές των καυσίμων έχουν πέσει 45%, οι τιμές των εισιτηρίων παραμένουν στα ύψη.

Ελπίζουμε τουλάχιστον, μετά την συνάντηση με τους ακτοπλόους, να μην μας πουν τα κυβερνητικά στελέχη ότι “αντάλλαζαν μπινελίκια” όπως με τους τραπεζίτες…

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα