Καμμένος: Χούντα η νέα κυβέρνηση

ΑΘΗΝΑ-Βουλή ,συζήτηση 2η ημέρα για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, που θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή τα μεσάνυχτα με ονομαστική ψηφοφορίαΑΘΗΝΑ-Βουλή ,συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Βουλή ,συζήτηση 2η ημέρα για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, που θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή τα μεσάνυχτα με ονομαστική ψηφοφορίαΑΘΗΝΑ-Βουλή ,συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Χούντα χαρακτήρισε την κυβέρνηση συνεργασίας ο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Καμμένος

Την πρόθεσή του να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Λουκά Παπαδήμο, προανήγγειλε ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος.

Ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον "Βήμα 99,5" χαρακτήρισε "χούντα" την κυβέρνηση, διευκρινίζοντας ότι η τοποθέτησή του αποτελεί συνέχεια της δήλωσης του συμβούλου του προέδρου της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη, ότι "μια κυβέρνηση συνεργασίας θα αποτελούσε κοινοβουλευτική χούντα".

ADVERTISING

Τάχθηκε παράλληλα τάχθηκε κατά της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου, αφού, όπως εξήγησε, επικυρώνει το πρώτο μνημόνιο, το οποίο η Νέα Δημοκρατία έχει αποκηρύξει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος
SHARE:

24Media Network