Καμμένος: Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης

Καμμένος: Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης

Δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση ο βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος. Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε Παπαδήμο, Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου από το βήμα της Βουλής (Vid)

“Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτή την κυβέρνηση”, είπε ο βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής.

Ταυτόχρονα εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στην προηγούμενη κυβέρνηση, στοχοποιώντας ιδιαίτερα τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, αλλά και τον Γιώργο Παπανδρέου.

Μάλιστα, εξαπέλυσε βαριές κατηγορίες και χαρακτηρισμούς κατά  του νέου πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Καμμένος επικαλέστηκε τις αναφορές για παραποίηση των στοιχείων για το έλλειμμα επί υπουργίας Παπακωνσταντίνου, υπογραμμίζοντας πως παρόλα αυτά  “ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι σήμερα εδώ ως μέλος της νέας κυβέρνησης”.

Παράλληλα, κατηγόρησε και τον κ. Παπανδρέου για κερδοσκοπικά παιχνίδια με το ζήτημα του δημοψηφίσματος.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου, απάντησε άμεσα λέγοντας πως όσα ανέφερε ο κ. Καμμένος ακούγονται και αναγράφονται μόνο σε περιθωριακά blogs και δεν έχουν θέση στη Βουλή, ενώ χαρακτήρισε τις κατηγορίες του “τζάμπα μαγκιές”.

Σημειώνεται ότι σήμερα ο Π. Καμμένος έχει συνάντηση με τον Α. Σαμαρά, στον οποίο φέρεται να δήλωσε ότι προσωπικά τον ίδιο τον στηρίζει αλλά διαφωνεί με τη συμμετοχή της ΝΔ στην κυβέρνηση. Πάντως, αν τελικά ο Π. Καμμένος καταψηφίσει το ενδεχόμενο της διαγραφής του παραμένει ανοιχτό.

“Είπα στον Πρόεδρο ότι τον στηρίζω αλλά δεν μπορώ να έρθω απέναντι στη συνείδηση μου. Θα ψηφίσω όχι. Στηρίζω τη ΝΔ και δεν θα δημιουργήσω κανένα πρόβλημα στην παράταξη”, είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version