Καμμένος: ΕΔΕ για τη διαρροή απόρρητων εγγράφων

Επεξεργασία και εξέταση στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεωντου σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας "Ρυθμίσεις περί σταδιοδρομίας και εξέλιξης στελεχών και οικονομικής μέριμνας και λογιστικού των Ενόπλων Δυνάμεων, σύσταση Κοινού Σώματος Οικονομικών Επιθεωρητών και άλλες διατάξεις", την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Επεξεργασία και εξέταση στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεωντου σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας "Ρυθμίσεις περί σταδιοδρομίας και εξέλιξης στελεχών και οικονομικής μέριμνας και λογιστικού των Ενόπλων Δυνάμεων, σύσταση Κοινού Σώματος Οικονομικών Επιθεωρητών και άλλες διατάξεις", την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Μέσω twitter ο υπουργός Άμυνας ανακοίνωσε ότι διετάχθη ΕΔΕ από τον ΑΓΕΕΑ για τη διαρροή απόρρητων εγγράφων, που αφορούν στη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία και δήλωσε ότι κανείς δε θα παίξει με τις Ένοπλες Δυνάμεις

Τη διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τη διαρροή απόρρητων εγγράφων, που αφορούν στη συμφωνία πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία, ανακοίνωσε μέσω twitter ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

"Διετάχθει ΕΔΕ από τον ΑΓΕΕΑ για τη διαρροή απορρήτων εγγράφων. Με τις Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα παίξει κανένας ούτε θα τις εμπλέξει σε πολιτικό παιγνίδι. Ο Ελληνικός Λαός τις εμπιστεύεται", έγραψε ειδικότερα στο twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καμμένος: Αποχαρακτηρίζει τα απόρρητα έγγραφα του ΥΕΘΑ

Tο γάντι σε Μητσοτάκη για πρόταση μομφής ρίχνει ο Βούτσης

SHARE:

24Media Network