Καμμένος: Εγκληματική οργάνωση το ΠΑΣΟΚ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΞ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛΛ. ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΞ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛΛ. ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Τι είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σε τηλεοπτική εκπομπή. Συμφώνησε με την τοποθέτηση του Απ. Τζιτζικώστα. Βολές σε Βενιζέλο για τα υποβρύχια. Τι απαντά το ΠΑΣΟΚ (Vid)

Με την τοποθέτηση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα την οποία εν συνεχεία πήρε πίσω συμφώνησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

"Δεν διαφωνώ πως το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση. Δεν είναι μόνο ο Τσοxατζόπουλος, είναι ο κ. Τσουκάτος, ο κ. Μαντέλης, ο κ. Παπαντωνίου που εμπλέκονται σε όλες αυτές τις απάτες. Γιατί τους καλύπτανε; Ο κ. Βενιζέλος, σημερινός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, έλεγε στην εξεταστική για τα TORM1 ότι οι αριθμοί λογαριασμού που έπαιρνε τις μίζες ο Τσοχατζόπουλος είναι τηλεφωνικοί αριθμοί. Ο Βενιζέλος υπέγραψε το νόμο για τα υποβρύχια. Και μετά έφερε άλλη τροπολογία που απαλλάσσει τους Γερμανούς σε έρευνα του ΣΔΟΕ", είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Αναφερόμενος στη πρόσκληση της Χρυσής Αυγής από τον Απόστολο Τζιτζικώστα για την παρέλαση της Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε ότι θα έκανε και αυτός το ίδιο: 'Θεσμικά λειτούργησε σωστά. Είχε την υποχρέωση να τους καλέσει και το έκανε".

Μεταξύ άλλων, ο κ. Καμμένος δεν απέκλεισε μια ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ωστόσο πως στα εθνικά θέματα, οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" δεν πρόκειται να κάνουν πίσω.

"Η θέση μας είναι απόλυτα ξεκάθαρη. Έχουμε μια κυβερνητική πρόταση με κόκκινες γραμμές και σαφείς διαφορές με το ΣΥΡΙΖΑ με  τον οποίο διαφωνούμε σε εθνικά θέματα και δεν κάνουμε πίσω. Στα υπόλοιπα θέματα της διακυβέρνησης, ευχαρίστως να κάνουμε έναν ανοιχτό διάλογο", τόνισε και προσέθεσε πως "αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεχθεί τις δικές μας κόκκινες γραμμές, μακάρι να είμαστε όλοι μαζί! Και οφείλω να πω, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει βήματα. Δεν είναι αυτός που ξέραμε παλαιότερα. Μακάρι να φτάσουμε σε ένα σημείο να συνεννοηθούμε".

Παράλληλα, τόνισε πως "δεν υπάρχει συνεργασία με κόμματα και πολιτικούς του μνημονίου".

Πού θα βρουν όμως τα λεφτά σε περίπτωση που καταγγείλουν το Μνημόνιο;

"Η λύση είναι να μπει μπροστά η μηχανή που λέγεται κράτος. Υπάρχει η δυνατότητα να παράξουμε εμείς  και να ρυθμίσουμε τα χρέη στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να αναπνεύσουν και να προσλάβουν εργαζόμενους ώστε μισθωτοί και συνταξιούχοι, ν΄αρχίσουν να καταναλώνουν.Θα βρούμε λεφτά από τον κρατικό προϋπολογισμό όταν πετάξουμε στο καλάθι των αχρήστων τη δανειακή σύμβαση", σημειώνοντας πως δυο από τα βασικά τους εργαλεία, είναι "η επαναφορά της Αγροτικής Τράπεζας, και η δημιουργία μιας Τράπεζας στα πρότυπα της Γερμανικής, που θα μπορεί να δανείζεται με χαμηλά επιτόκια", είπε.

ΠΑΣΟΚ: Η θεωρία των ψεκασμών είναι ανίκητη

Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τη χθεσινή δήλωση του Π. Καμμένου σύμφωνα με την οποία το ΠΑΣΟΚ είναι «εγκληματική οργάνωση», έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

"Ο κ.  Καμμένος επιβεβαίωσε χθες τον ισχυρισμό του κ.  Τζιτζικώστα. Δεν μας εκπλήσσει η παραληρηματική του συμπεριφορά.  Είναι ο ίδιος που έλεγε οτι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν μέλος της 17 Νοέμβρη, είναι ο ίδιος που ζήτησε να λιντσάρουν εκλεγμένο δήμαρχο και δυστυχώς μια μέρα μετά δέχθηκε ο ίδιος επίθεση  στη Νίκαια.

Η θεωρία των ψεκασμών είναι ανίκητη".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καμμένος: Εγκληματική οργάνωση το ΠΑΣΟΚ

SHARE:

24Media Network