Καμμένος για Γεωργιάδη: “Αυτά τα φασιστοειδή του Σαμαρά θα πληρώσουν”

Καμμένος για Γεωργιάδη: “Αυτά τα φασιστοειδή του Σαμαρά θα πληρώσουν”

Τι δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τα περί αποχώρησης της κας Μακρή από το κόμμα. Τι απάντησε στην επίθεση Γεωργιάδη, τι είπε για τον Βύρωνα Πολύδωρα

Σκληρή επίθεση στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

“Με αυτόν τον τύπο θα τα πούμε μόνο στα δικαστήρια. Αυτά τα φασιστοειδή του Σαμαρά πρέπει να καταλάβουν, ότι θα πληρώσουν”, είπε ο κ. Καμμένος, όταν μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ενημερώθηκε ότι θέλει να παρέμβει ο υπουργός Υγείας.

Το Σάββατο, ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για σπίτι στην Ικαρία που χτίστηκε με επιδότηση τουριστικού καταλύματος από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. Ωστόσο, σημείωσε πως εάν δεν ισχύει αυτό θα ζητήσει συγνώμη, όπως πρέπει να γίνει και σε αντίστοιχη περίπτωση για τον Μιχάλη Λιάπη.

Αναφερόμενος στην καταγγελία του υπουργού Υγείας, ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε το σπίτι τουριστική μονάδα 10 δωματίων, ιδιοκτησίας της πεθεράς του.

“Αυτή η επιχείρηση έχει κλείσει προ πενταετίας όταν σύμφωνα με το νόμο έληγε η υποχρεωτική διάρκεια λειτουργίας της. Έγινε έλεγχος το 2010 και από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και από τον ΕΟΤ, όταν υπήρξαν σχετικά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο”, είπε.

“Να σταματήσει να παριστάνει την κότα και να ζητήσει την άρση της ασυλίας του. Με αυτόν τον τύπο θα τα πούμε μόνο στη δικαιοσύνη. Αυτά τα φασιστοειδή του Σαμαρά πρέπει να καταλάβουν, ότι θα πληρώσουν”, είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

“Η Ραχήλ Μακρή δεν έφυγε ποτέ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες”

Για το θέμα αποχώρησης ή μη της κας Μακρή από το κόμμα, ο κ. Καμμένος είπε, ότι ποτέ δεν αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ.

“Η κυρία Μακρή είναι βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Στο κίνημα κάνουμε διάλογο με δημοκρατικές διαδικασίες. Όλη η Κοινοβουλευτική Ομάδα κάνει τη δουλειά της, ανάλογα με τις ευθύνες που έχουν ανατεθεί στον καθένα”, είπε χαρακτηριστικά.

Γεωργιάδης: “Ο κ. Καμμένος δεν έρχεται στο δικαστήριο”

Ο υπουργός Υγείας, σε παρέμβασή του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, απάντησε στον κ. Καμμένο κι αναφέρθηκε στην αγωγή που έχει κάνει σε βάρος του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, για το θέμα του σκάφους Iliatoras, σημειώνοντας πως εκείνος είναι που δεν πήγε στο δικαστήριο.

Διαβάστε παλαιότερο άρθρο του κ. Γεωργιάδη στο NEWS 247 για τη δικαστική διαμάχη και το σκάφος Iliatoras

Όσον αφορά στην άρση ασυλίας του, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι τη μη άρση της αποφάσισε στη Βουλή και ο ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα, εν μέσω έντονων αντιδράσεων προς το πρόσωπό του, λόγω του εισιτηρίου των 25 ευρώ στα δημόσια νοσοκομεία.

Ειδικά για το θέμα του μέτρου των 25 ευρώ, ο κ. Γεωργιάδης είπε, πως ο κ. Καμμένος δεν έχει καταλάβει προφανώς περί τίνος πρόκειται, γι’αυτό και έκανε σχετική ερώτηση στη Βουλή.

Ο κ. Γεωργιάδης συνέχισε να αναφέρεται στην υπόθεση, κάνοντας σχετική αναφορά στο Twitter.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα