Καμμένος: Θα ενημερωθεί η Βουλή από τον ΥΠΕΞ για τη Συρία

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΞ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛΛ. ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΞ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛΛ. ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Ενημερωτική επίσκεψη Π. Καμμένου στον Ευ. Βενιζέλο

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο στο Υπουργείο Εξωτερικών για τις εξελίξεις στη Συρία.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις εξελίξεις της Συρίας αλλά και στην επικείμενη επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στην Αίγυπτο.

Όπως δήλωσε αργότερα ο κ. Καμμένος, "συμφωνήσαμε να ενημερωθεί η Βουλή από τον υπουργό Εξωτερικών εντός των επόμενων ημερών" για τις εξελίξεις στη Συρία και την ευρύτερη περιοχή, ιδιαίτερα "σε σχέση με τους χριστιανικούς πληθυσμούς, το Πατριαρχείο Αντιοχείας, εξετάζοντας παράλληλα και τις θέσεις του ΟΗΕ".

Σε ό,τι αφορά την επικείμενη επίσκεψη του κ. Βενιζέλου στο Κάιρο, ο κ. Καμμένος υπογράμμισε τη σημασία της επίσκεψης σε συνάρτηση με την "ενεργειακή πολιτική της χώρας μας και τον καθορισμό της ΑΟΖ".

Επ΄αυτού, ο κ. Καμμένος ζήτησε "να ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση τη θέση της", υποστηρίζοντας πως "διάφορες απόψεις που ακούγονται από μεμονωμένους παράγοντες από το γραφείο του πρωθυπουργού, δημιουργούν προβλήματα και δεν διευκολύνουν τη χάραξη εθνικής γραμμής".

SHARE:

24Media Network