Καραγιαννίδης: Οι επιθέσεις σε βουλευτές αποτέλεσμα εμπρηστικών δηλώσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Ο βουλευτής Δράμας Χρήστος Καραγιαννίδης
Ο βουλευτής Δράμας Χρήστος Καραγιαννίδης EUROKINISSI

"Οι άνθρωποι που υποδαυλίζουν τα εθνικά μίση, οπλίζουν το χέρι και τη γλώσσα αυτών των ανθρώπων" ανέφερε ο βουλευτής Δράμας.

Η συγκέντρωση ομάδας ατόμων έξω από το σπίτι του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Καραγιαννίδη στη Δράμα, «είναι αποτέλεσμα των εμπρηστικών δηλώσεων που έχουν κάνει βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης και δη και ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης της πόλης μου, του νομού μου και είναι οι ηθικοί αυτουργοί αυτών των πραγμάτων» δήλωσε ο βουλευτής στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

«Οι άνθρωποι που υποδαυλίζουν τα εθνικά μίση, ονομάζοντάς με, εμένα προσωπικά «προδότη», αλλά και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που είναι στη Μακεδονία «προδότες», ουσιαστικά οπλίζουν το χέρι και τη γλώσσα των ανθρώπων αυτών, έτσι ώστε να έχουμε αυτά τα φαινόμενα» σημείωσε ο κ. Καραγιαννίδης. 

«Δεν μιλάμε για πολύ κόσμο, δεν ήταν ούτε 100-150 άνθρωποι, που ήρθαν κάτω από το σπίτι, ξεσήκωσαν όλη τη γειτονιά και κατατρόμαξαν κόσμο και κοσμάκη» σημείωσε και πρόσθεσε: «Όπως καταλαβαίνετε, για ό,τι συμβεί από εδώ και πέρα, που θα αφορά την ακεραιότητα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και την περιουσία μας, υπεύθυνη θα είναι η αξιωματική αντιπολίτευση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συνθήματα και συγκρούσεις έξω από τα σπίτια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε Δράμα και Κατερίνη

Σκούφα: "Δεχόμουν εδώ και μέρες απειλές, είναι γελοίοι"

SHARE: