Καραγκούνης: Να παρέμβει η Δικαιοσύνη στην κόντρα Κοτζιά – Καμμένου

Καραγκούνης: Να παρέμβει η Δικαιοσύνη στην κόντρα Κοτζιά – Καμμένου
O αν. τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης Eurokinissi

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κ. Καραγκούνης, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 σημειώνοντας πως όσα αποκάλυψε ο πρώην ΥΠΕΞ δείχνουν ότι μπορεί να έχει τελεστεί αξιόποινη πράξη.

Να παρέμβει η Δικαιοσύνη στην κόντρα Κοτζιά-Καμμένου ζήτησε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, αναπληρωτής τομεάρχης Δικαιοσύνης Κώστας Καραγκούνης μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής: “Τα όσα αποκάλυψε ο κ. Κοτζιάς δείχνουν ότι μπορεί να έχει τελεστεί αξιόποινη πράξη. Αυτό αφορά το δημόσιο συμφέρον. Δεν θα πούμε στη Δικαιοσύνη τι να κάνει αλλά έχει τις δικονομικές δυνατότητες να διερευνήσει την υπόθεση και να αναζητήσει την αλήθεια. Ο κ. Καμμένος λέει ψεύτη τον κ. Κοτζιά, για να καταλάβετε για τι φαρσοκωμωδία συζητάμε. Η κυβέρνηση πρέπει να δώσει στη δημοσιότητα τα πρακτικά του επίμαχου υπουργικού συμβουλίου και την επιστολή παραίτησης του Ν. Κοτζιά. Οταν δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς καταγγέλλεται δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη”. “Εχουμε ζητήσει -συνέχισε- να γίνουν εξεταστικές για διάφορα ζητήματα, πρωτίστως για την οικονομία, όταν θα υπάρχουν κατάλληλες κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες, θα αναζητηθούν ευθύνες”, ενώ μίλησε για την ανάγκη διερεύνησης τυχόν ποινικών ευθυνών για την τραγωδία στο Μάτι.

“Το 2012 -υποστήριξε- φυλακίστηκαν πολιτικά πρόσωπα που απελευθερώθηκαν με το νόμο Παρασκευόπουλου. Δεν πάτησε πάνω σ αυτό το νόμο ο κ. Τσοχατζόπουλος; Η κάποιοι μεγαλοεπιχειρηματίες; Το νόμο αυτόν αξιοποίησαν από τον κ. Φλώρο μέχρι τον κ. Τσοχατζόπουλο”.

Κατά τον κ.Καραγκούνη, ” δίκη της Χρυσής Αυγής καθυστερεί αδικαιολόγητα, έχουν περάσει τέσσερα χρόνια, λένε ότι δεν υπάρχουν αίθουσες, δεν σας κάνει εντύπωση αυτό; Η απάντηση είναι φτιάξτε αίθουσες. Δεν πείθουν οι δικαιολογίες τους”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα