Καραγκούνης: ΄Θεσμική εκτροπή' Κοντονή

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη παυλόπουλου με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015, στο Προεδρικό Μέγαρο.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη παυλόπουλου με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015, στο Προεδρικό Μέγαρο. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

"Η κυβέρνηση έχει ως σύστημα να καταγγέλλει αποφάσεις της Δικαιοσύνης", τόνισε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο αναπληρωτής τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ

Στον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, επιτέθηκε ο αναπληρωτής τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραγκούνης, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7: “Είναι πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε, τα ίδια τα όργανα της δικαιοσύνης να καταγγέλλουν τον υπουργό δικαιοσύνης για παρέμβαση σε αυτή”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εν συνεχεία, o κ. Καραγκούνης ανέφερε πως αυτή η κυβέρνηση έχει ως σύστημα να καταγγέλλει τις αποφάσεις τις δικαιοσύνης, όπως στην απόφαση των τηλεοπτικών αδειών, στην περίπτωση της Ηριάννας και τώρα για την απόφαση που επίκειται για το πόθεν έσχες.

Ο κ. Καραγκούνης, επεσήμανε, μάλιστα, πως υπήρχε θεσμική εκτροπή από τη μεριά του κ. Κοντονή και προέτρεξε να προκαταβάλει την απόφαση του συμβουλίου της Επικρατείας, γεγονός που σύμφωνα με τον αναπληρωτή τομεάρχη Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, δεν γίνεται ο υπουργός δικαιοσύνης να βγαίνει και να κάνει υποδείξεις στη δικαιοσύνη.

SHARE:

24Media Network