Καραγκούνης: Το '09 ο Καραμανλής πήγε σε εκλογές και άλλοι έλεγαν ότι 'λεφτά υπάρχουν'

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Συνεδρίαση η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Συζήτηση επί αιτήσεων άρσεως ασυλίας Βουλευτών, σύμφωνα με το άρθρο 62 του Συντάγματος και τα άρθρα 43Α και 83 του Κανονισμού της Βουλής// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ.(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Συνεδρίαση η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας με θέμα ημερήσιας διάταξης: Συζήτηση επί αιτήσεων άρσεως ασυλίας Βουλευτών, σύμφωνα με το άρθρο 62 του Συντάγματος και τα άρθρα 43Α και 83 του Κανονισμού της Βουλής// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ.(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την περίοδο Καραμανλή και το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων

Ο βουλευτής της Νέα Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Καραγκούνης, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ανέφερε σε σχέση με την ονομασία των Σκοπίων, ότι “δεν μπορούμε να προχωράμε στις διαπραγματεύσεις χωρίς να υπάρχει μια ενιαία θέση από την κυβέρνηση”.

Πρόσθεσε πως υπάρχει τεράστιο ζήτημα αν δεν υπάρχει ενιαία πρόταση εκ μέρους της κυβέρνησης και τότε είναι σαφές ότι θα υπάρχει θέμα δεδηλωμένης, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι δεν γίνεται η αξιωματική αντιπολίτευση να μην έχει γνώση για τις διαπραγματεύσεις και να ενημερώνεται από διαρροές.

ADVERTISING

Σχετικά με το αν έχει μείνει σταθερή η θέση της Νέας Δημοκρατίας από το Βουκουρέστι το 2008, ο κ. Καραγκούνης ξεκαθάρισε ότι είναι εθνική γραμμή η θέση του Βουκουρεστίου και πως δεν είναι μόνο η Νέα Δημοκρατία που έχει αυτή τη γραμμή, την ίδια άποψη έχει και ο κ. Καμμένος και τα υπόλοιπα κόμματα. Σημείωσε, βέβαια, ότι πολλά μπορούν να αλλάξουν σε μια διαπραγμάτευση, όμως προέχει να δουν όλοι την πρόταση πρώτα απ' όλα και τότε θα τοποθετηθεί και θα την αξιολογήσει η αξιωματική αντιπολίτευση. “Αν μας καλύπτει η πρόταση, θα τη στηρίξουμε” είπε χαρακτηριστικά.

“Εγώ θέλω να μείνω στα γεγονότα και τα γεγονότα λένε ότι το 2009 η χώρα δεν ήταν σε μνημόνιο. Τα γεγονότα λένε ότι ο Καραμανλής πήγε σε εκλογές και κάποιοι άλλοι έλεγαν ότι λεφτά υπάρχουν και μοίραζαν χρήματα δεξιά και αριστερά” δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας το έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδας από το 2009 που είδε το φως της δημοσιότητας και προειδοποιούσε ότι “ευρισκόμεθα ενώπιον ενός πρωτοφανούς εκτροχιασμού”. Πρόσθεσε ότι τότε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, πριν τις εκλογές έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου κάνοντας έκκληση για σύμπραξη των κομμάτων προκειμένου η χώρα να ξεπεράσει την κρίση που ήταν προ των πυλών. Υπογράμμισε ότι “εμείς πάντα είχαμε δράσει υπεύθυνα, λέγαμε την αλήθεια και πολλές φορές δεν εισακουστήκαμε. Αλλού θα πρέπει να αποδοθούν οι ευθύνες”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network