Καραθανασόπουλος: Καταγγέλλει κυβερνητικές μεθοδεύσεις για τα πορίσματα της εξεταστικής για τις υποκλοπές

Διαβάζεται σε 1'
Καραθανασόπουλος: Καταγγέλλει κυβερνητικές μεθοδεύσεις για τα πορίσματα της εξεταστικής για τις υποκλοπές
Eurokinissi

Στην καταγγελία οτι η κυβέρνηση μεθοδεύει να μη δοθούν στη δημοσιότητα τα πορίσματα των κομμάτων για την υπόθεση των παρακολουθούσεων προχώρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Ν. Καραθανασόπουλος.

Μεθοδεύσεις της κυβέρνησης καταγγέλει, με δήλωσή, του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής, Νίκος Καραθανασόπουλος, προκειμένου να μη δοθούν στη δημοσιότητα οι πορισματικές εκθέσεις των κομμάτων σχετικά τη διερεύνηση της υπόθεσης της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο κ. Καραθανασόπουλος, στη δήλωσή του, αναφέρει:

«Καταγγέλλουμε τη σχεδιαζόμενη μεθόδευση της κυβέρνησης για να μη δοθούν στη δημοσιότητα τα πορίσματα των κομμάτων που θα υποβληθούν στην Εξεταστική Επιτροπή για τις υποκλοπές. Αυτή η επιλογή εντάσσεται στο ίδιο πλαίσιο της απαράδεκτης λειτουργίας της Εξεταστικής Επιτροπής για το κουκούλωμα και τον αποπροσανατολισμό με πρόσχημα το λεγόμενο απόρρητο.

Το ΚΚΕ δεν θα ακολουθήσει αυτήν τη μεθόδευση και θα δώσει στη δημοσιότητα το πόρισμά του γιατί η υπόθεση είναι σοβαρή, αφορά τις ελευθερίες του λαού και δεν πρέπει να μείνει στο σκοτάδι».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα