Κασιδιάρης σε Γεωργιάδη: Σταμάτα τις γελοιότητες, η Βουλή δεν είναι τηλεοπτικό στούντιο

Κασιδιάρης σε Γεωργιάδη: Σταμάτα τις γελοιότητες, η Βουλή δεν είναι τηλεοπτικό στούντιο
ΒΟΥΛΗ-2Η ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ // ΟΜΙΛΙΕΣ (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Φραστικό επεισόδιο στη Βουλή μεταξύ Ηλία Κασιδιάρη και Άδωνι Γεωργιάδη. Οι εγκυκλοπαίδειες, οι μισθοί των βουλευτών και τα τηλεοπτικά στούντιο. Δείτε το βίντεο

Στιγμές έντασης στη Βουλή, όταν στο βήμα ανέβηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή τη μισθοδοσία των βουλευτών.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Κασιδιάρης οι βουλευτές λαμβάνουν μισθό 8.000 ευρώ το μήνα, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος ανταπάντησε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Αυτό ήταν αρκετό για να ξεσπάσει ”πόλεμος” μεταξύ τους. Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν το λιγότερο κωμικοτραγικός, ιδιαίτερα στην αίθουσα της Βουλής σε μία από τις κρισιμότερες στιγμές για τη χώρα.

Ο κ. Κασιδιάρης κάλεσε τον κ. Γεωργιάδη, σε περίπτωση που παίρνει λιγότερα, να καλύψει το ποσό πουλώντας εγκυκλοπαίδειες.

Δείτε λεπτό προς λεπτό τι συμβαίνει στη Βουλή μέσω της Live blogging πλατφόρμας του NEWS 247

Οι τόνοι οξύνθηκαν και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ρώτησε: ”Πόσα παίρνεις; Είσαι ψεύτης. Παίρνεις πάνω από 7.000 και να τα χαίρεσαι. Εδώ μιλάμε με αριθμούς, δε λέμε παραμύθια.”

“Δεν παίρνουν τόσα χρήματα οι βουλευτές κ. Κασιδιάρη”, παρενέβη και η αντιπρόεδρος της βουλής Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά.

Τέλος, ο κ. Κασιδιάρης επέμεινε πως οι αριθμοί είναι ακριβέστατοι και πως ο κ. Γεωργιάδης πρέπει να αφήσει τις γελοιότητες γιατί η Βουλή δεν είναι τηλεοπτικό στούντιο του Bluesky.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα