Κασιδιάρης: "Υποψήφιος δήμαρχος ακόμη και μέσα από τη φυλακή"

Κασιδιάρης: "Υποψήφιος δήμαρχος ακόμη και μέσα από τη φυλακή"

Αποφασισμένος να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο της Αθήνας απ' όπου και αν βρίσκεται, εμφανίστηκε και πάλι ο Ηλίας Κασιδιάρης

Την πρόθεση του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων απ΄όπου και αν βρίσκεται, εξέφρασε για μία ακόμη φορά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (25/01) και στην οποία παρουσιάστηκαν τα ψηφοδέλτια του κόμματος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην περιφέρεια Αττικής και στο δήμο Αθηναίων, ο Κασιδιάρης δήλωσε χαρακτηριστικά: "Ό,τι και να γίνει, θα είμαι υποψήφιος ακόμη και μέσα από τη φυλακή".

Και πρόσθεσε: "Μπορεί να έχουμε και μία παγκόσμια πρωτοτυπία. Ο δήμαρχος της πρωτεύουσας ενός κράτους, να εκλέγεται δήμαρχος μέσα από τη φυλακή".

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής.

Επίσης ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες Κεντρικού, Βορείου και Δυτικού τομέα Αθηνών καθώς και Ανατολικής και Δυτικής Αττικής. Ειδικότερα, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης κεντρικού τομέα Αττικής θα είναι ο Παύλος Κτιστάκης, Δυτικής Αττικής ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, Ανατολικής Αττικής η Ευγενία Χρήστου (σ.σ. σύζυγος του προφυλακισμένου βουλευτή της Χ.Α. Γιώργου Γερμενή), Βόρειου τομέα ο Ανδρέας Φωτόπουλος και Δυτικού τομέα ο Ευάγγελος Μπαρμπούρης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή
SHARE:

24Media Network