Κασσελάκης για ερωτηματολόγιο isyriza: “Είναι μία διαδικασία εσωκομματικής δημοκρατίας”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Στέφανος Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντά στις επικρίσεις για το ερωτηματολόγιο στο iSYRIZA, αναφέροντας ότι πρόκειται για “μια διαδικασία εσωκομματικής δημοκρατίας, που θα δώσει φωνή στην κοινωνία”.

Με μια νέα ανάρτηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, απαντά στις επικρίσεις και τις αντιδράσεις που έχει δεχτεί για την απόφαση του να θέσει με τη μορφή ερωτηματολογίου ορισμένα ζητήματα (αλλαγή ονόματος και σήματος, πολιτική κατεύθυνση) στους φίλους και τα μέλη του κόμματος ενόψει του συνεδρίου του κόμματος.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτησή του στο Χ, «στον ΣΥΡΙΖΑ που οραματίζομαι, ο Πρόεδρος και τα Όργανα πρώτα ακούν τη βάση και μετά αποφασίζουν, λαμβάνοντάς την υπόψη. Γνωρίζω ότι είναι κάτι ασυνήθιστο για την πολιτική σκηνή στη χώρα μας, αλλά για να μιλήσουμε ξανά στην κοινωνία πρέπει να υπερβούμε τους εαυτούς μας και να ακούσουμε την κοινωνία».

Και εξηγεί στη συνέχεια πως «Το να δώσουμε φωνή στα μέλη ήταν βασική μου δέσμευση από την πρώτη στιγμή, όταν έθεσα υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε, ο προοδευτικός κόσμος από το 2019 μάς φωνάζει «αλλάξτε τα όλα».

.«Παροτρύνω όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο στο https://isyriza.gr/preconference_survey_form. Οι απαντήσεις σας θα είναι αρωγός και για εμένα και για τα Όργανα του κόμματος στις αποφάσεις μας. Δε μιλάμε εδώ για δημοσκοπήσεις σε δελτία ειδήσεων αλλά για μία διαδικασία εσωκομματικής δημοκρατίας», τονίζει στη συνέχεια.

Καλώ όλους τους προοδευτικούς πολίτες να γίνουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, να ενισχύσουν τη μόνη εναλλακτική στην κυβερνητική δυστοπία, και να στηρίξουν την προσπάθειά μου» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα