Κατά της στέρησης ψήφου των μεταναστών ο ΣΥΡΙΖΑ

Κατά της στέρησης ψήφου των μεταναστών ο ΣΥΡΙΖΑ

Για προσπάθεια επιβολής ακροδεξιάς ατζέντας από την κυβέρνηση Σαμαρά, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με την τροπολογία για την ψήφο των μεταναστών

Την αντίθεση του στην τροπολογία για την ψήφο των νόμιμων μεταναστών εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή (09/02).

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για προσπάθεια επιβολής ακροδεξιάς ατζέντας από την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά  και ζητάει οι νόμιμοι μετανάστες να μην αντιμετωπίζονται ως παρίες.

"Η κατάθεση της τροπολογίας που στερεί στις δημοτικές εκλογές το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι από ομογενείς και νόμιμα διαμένοντες στην Ελλάδα αλλοδαπούς τρίτων χωρών, είναι πλήρως εναρμονισμένη με την προσπάθεια επιβολής μιας ακροδεξιάς ατζέντας από την κυβέρνηση Σαμαρά. Οι μετανάστες που ζουν νόμιμα στη χώρα επί πολλά χρόνια, δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται ως παρίες, στερούμενοι δικαιώματα που τους ενσωματώνουν στην πολιτική ζωή και διασφαλίζουν την ισότητα, τη δημοκρατία και την κοινωνική συνοχή" αναφέρει η ανακοίνωση.

SHARE:

24Media Network