Κατρούγκαλος για Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: Ατού η δημοσιότητα- Οι συζητήσεις είναι ανοιχτές, οι επαφές γίνονται ενώπιον όλων

Γιώργος Κατρούγκαλος (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Γιώργος Κατρούγκαλος (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 για τη σύλληψη των Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία και το Φόρουμ των Δελφών, που είναι σε εξέλιξη

Όλο και καλύτερο χρόνο με το χρόνο γίνεται το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88.6, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο κ. Κατρούγκαλος είπε ότι τα φόρουμ προσφέρουν βήμα σε διαφορετικούς κόσμους να βρεθούν μαζί σε ένα τραπέζι και να ανταλλάξουν απόψεις σε καίρια θέματα για την κοινωνία. Το σημαντικό, τόνισε ο κ. Κατρούγκαλος, είναι ότι έτσι τίθενται σε δημόσια συζήτηση τα κρίσιμα διακυβεύματα της εποχής.

Για το οικονομικό Φόρουμ των Δελφών είπε ότι δίνεται η δυνατότητα, σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο που η χώρα είναι έτοιμη να επιστρέψει στην κανονικότητα, να δούμε με συγκεκριμένο τρόπο πώς μπορεί να γίνει αυτό. Και συμπλήρωσε ότι το ατού αυτού του φόρουμ είναι η δημοσιότητα. Οι συζητήσεις είναι ανοιχτές και οι επαφές γίνονται ενώπιον όλων όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν μέσω live blogging.

Σχετικά με την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών συνέστησε ψυχραιμία λέγοντας ότι δεν πρέπει να συμβάλλουμε στην τάση του τουρκικού τύπου να φτιάξει ιστορίες που θυμίζουν μυθιστορήματα κατασκοπίας. Και πρόσθεσε ότι όλοι οι Έλληνες αξιωματούχοι ενήργησαν εγκαίρως.

Τέλος σε ό,τι αφορά την ελληνική οικονομία ο κ. Κατρούγκαλος δήλωσε αισιόδοξος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κατρούγκαλος: Να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να μην ακολουθούμε μερίδα του τουρκικού Τύπου

Κατρούγκαλος: Ιδού το περίγραμμα της συμφωνίας με τα Σκόπια

Κατρούγκαλος: O Ερντογάν έχει ανοιχτά πολλά μέτωπα και συμπεριφέρεται με νευρικότητα

SHARE:

24Media Network