Κατρούγκαλος: Οι φωνές Βορίδη – Γεωργιάδη κυριαρχούν στη ΝΔ

Κατρούγκαλος: Οι φωνές Βορίδη – Γεωργιάδη κυριαρχούν στη ΝΔ
Ο υπουργός εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος Eurokinissi

Ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ τόνισε ότι αναμένεται αύξηση του κατώτατου μισθού και αναφέρθηκε στις βασικές αρχές των συλλογικών διαπραγματεύσεων που επανέρχονται από σήμερα που τελειώνουν τα μνημόνια.

«Ο λόγος του Βορίδη και του Γεωργιάδη κυριαρχούν έναντι οποιασδήποτε άλλης φωνής στη ΝΔ» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας Στην εκπομπή «Οι Κάππα Κάππα» με τη Βούλα Κεχαγιά στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

Ο κ. Κατρούγκαλος εξέφρασε την αντίθεσή του με τη δήλωση του αντιπροέδρου της ΝΔ στο Ραδιόφωνο 24/7 ότι ο Τσίπρας είναι ό,τι πιο τοξικό και χυδαίο έχει υπάρξει στη χώρα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Όταν ρωτήθηκε για το διάγγελμα του πρωθυπουργού και για το ποιοι είναι οι μνηστήρες στους οποίους αναφέρθηκε, ο κ. Κατρούγκαλος είπε ότι «μόνο στο Πακιστάν και στην Ελλάδα υπάρχουν τρεις οικογένειες από τις οποίες προέκυψαν οι πρωθυπουργοί της χώρας τα τελευταία 50 χρόνια, πλην δύο εξαιρέσεων». Ο υπουργός τόνισε ότι αναμένεται αύξηση του κατώτατου μισθού και αναφέρθηκε στις βασικές αρχές των συλλογικών διαπραγματεύσεων που επανέρχονται από σήμερα που τελειώνουν τα μνημόνιια. Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην εφαρμοστεί η περικοπή των συντάξεων με το νέο έτος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα