Κατσάδιασμα Πάγκαλου σε Ν. Παπανδρέου

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ΩΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
(ICON PRESS / ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ΩΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ (ICON PRESS / ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ) ICON

Μετά τα πυρά του Νίκου Παπανδρέου κατά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προσέφερε τη στήριξή του στον υπουργό Οικονομικών. "Δεν έχει ιδιάζουσα εξειδίκευση επειδή είναι αδερφός του πρωθυπουργού" επισήμανε

Η κριτική που άσκησε ο αδερφός του πρωθυπουργού στον υπουργό Οικονομικών, έφερε το Νίκο Παπανδρέου στο στόχαστρο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου.

Υπεραμύνθηκε του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, επισημαίνοντας πως είναι μεγάλη τύχη για τη χώρα που τον έχει υπουργό Οικονομικών.

"Δουλεύει πολύ σκληρά, χαίρει μεγάλης εκτίμησης  στο εξωτερικό, έχει σθεναρό ήθος  στην αντιμετώπιση των  θεμάτων" τόνισε σε συνέντευξή του στον Real Fm και το Νίκο Χατζηνικολάου.

Αναφερόμενος στο Νίκο Παπανδρέου σημείωσε πως είναι "χρήσιμο να λαμβάνονται υπόψη οι απόψεις οποιουδήποτε", τονίζοντας πως καθένας σε αυτό το πλαίσιο "μπορεί να έχει τις απόψεις του, όπως και  ο Νίκος Παπανδρέου".

"Το γεγονός ότι λέγεται Παπανδρέου και είναι αδερφός του πρωθυπουργού δεν σημαίνει κάποια ιδιάζουσα εξειδίκευση", συμπλήρωσε.

Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα και το γεγονός πως ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου είναι    εξάδελφος  του  Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικόλαου Χατζηνικολάου,  επισημαίνοντας ότι η συγγένεια αυτή δεν σημαίνει ότι η άποψη του δημοσιογράφου για τα θεολογικά ζητήματα  υπερτερεί.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση των υποβρυχίων, ο Θεόδωρος Πάγκαλος τόνισε πως εάν είχε μπροστά του τον Άκη Τσοχατζόπουλο θα τον ρωτούσε "πως τα έκανες έτσι βρε Άκη", ότι είναι "μεγάλη λύπη" αυτό που συμβαίνει και ότι θα προτιμούσε να είχε σπάσει ο ίδιος το  πόδι του από το να είναι αλήθεια κάτι τέτοιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Άδειασμα Νίκου Παπανδρέου σε Παπακωνσταντίνου

SHARE:

24Media Network