Κατσιφάρας: Θα είμαι ξανά υποψήφιος Περιφερειάρχης

Κατσιφάρας: Θα είμαι ξανά υποψήφιος Περιφερειάρχης
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας Eurokinissi

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας επιβεβαίωσε και δημόσια μέσω του News 24/7 στους 88.6 πως πρόθεσή του είναι να θέσει ξανά υποψηφιότητα έχοντας μάλιστα τη στήριξη ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ.

Υποψήφιος για άλλη μια φορά θα είναι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, καθώς μέσω του News 24/7 στους 88.6 επιβεβαίωσε την πρόθεσή του, να διεκδικήσει την ηγεσία της Περιφέρειας για ακόμη μια θητεία.

“Η πολιτική μου πορεία είναι γνωστή” δήλωσε σχετικά με τα χρίσματα καθώς αναμένεται να τον στηρίξει και το ΚΙΝΑΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ.

“Όταν θέλουν να σε στηρίξουν πάνω από μία δυνάμεις, αυτό είναι θετικό και κάτι που θέλουν όλοι οι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές” είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ότι στο δρόμο πριν τις κάλπες θα υπάρξει πόλωση, εκτίμησε ωστόσο ότι αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει στις αυτοδιοικητικές καθώς εκεί χρειάζονται συγκλίσεις. Πρόσθεσε ότι η εποχή των χρισμάτων έχει τελειώσει και υπογράμμισε πως είναι “ενδιαφέρον για τη δημοκρατία και τους θεσμούς οι τριπλές κάλπες”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα