Κεδίκογλου: Μπόνους σε εκπαιδευτικούς με μεταπτυχιακά ή διδακτορικά

Συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στην Βουλή την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012// Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΥΜΕΩΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ . (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στην Βουλή την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012// Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΥΜΕΩΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ . (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Μοριοδότηση για τους εκπαιδευτικούς της τεχνικής εκπαίδευσης που κατέχουν μεταπτυχιακό τίτλο, προανήγγειλε ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου

Με μοριοδότηση αντισταθμίζει η κυβέρνηση την έκθεση σε καθεστώς διαθεσιμότητας των καθηγητών της τεχνικής εκπαίδευσης, που διαθέτουν μεταπτυχιακό ή διδακτορικό δίπλωμα.

Όπως διευκρίνισε ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου, οι εν λόγω εκπαιδευτικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα κατόπιν αξίωσης της Τρόικας, πάντα σε σχέση με την καταβολή της επόμενης δόσης από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης.

"Για τους εκπαιδευτικούς αυτούς που έμειναν με τη σημερινή τροπολογία εκτός του καθεστώτος προστασίας, θα υπάρξει μια μοριοδότηση, ένα bonus, ώστε να έχουν ένα προβάδισμα στην απορρόφηση προσωπικού, που θα γίνει κατά την περίοδο της διαθεσιμότητάς τους", δήλωσε ο Συμεών Κεδίκογλου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπερψηφίστηκε το φορολογικό νομοσχέδιο: Ποιοι γαλάζιοι βουλευτές δήλωσαν "παρών"

Τροπολογία: Σε διαθεσιμότητα και οι εκπαιδευτικοί με μεταπτυχιακό

SHARE:

24Media Network