Κεγκέρογλου: “Να σταματήσει ο Μητσοτάκης το κρυφτούλι με τον Παυλόπουλο”

Κεγκέρογλου: “Να σταματήσει ο Μητσοτάκης το κρυφτούλι με τον Παυλόπουλο”
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου Eurokinissi

Ο γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 υπαινισσόμενος ότι μπορεί να υπάρχει παρασκηνιακή συνεννόηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για την επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

“Να σταματήσει ο Μητσοτάκης το κρυφτούλι με τον Παυλόπουλο”, ζήτησε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6.

Υποστήριξε ότι οι Νεοδημοκράτες κατηγορούν εμμέσως τον Πρ. Παυλόπουλο ότι κάνει πλάτες στον Αλ. Τσίπρα, ενώ υπαινίχθηκε ότι μπορεί να υπάρχει παρασκηνιακή συνεννόηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την επανεκλογή του Πρ. Παυλόπουλου, επικαλούμενος τη συνέντευξη του Ν. Κακλαμάνη στον news24/7.

“Βάζω το χέρι μου στη φωτιά γι αυτόν για τον οποίο αύριο θα ζητήσουν την άρση της ασυλίας του” δήλωσε αναφερόμενος σε εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση Novartis. Προέβλεψε ότι το ΚΙΝΑΛ θα ξεπεράσει τη Χρυσή Αυγή σε εκλογικό ποσοστό και θα παίξει καθοριστικό ρόλο μετά τις εκλογές, ενώ τόνισε: “Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε δεινή πολιτική θέση, είναι πολύ στριμωγμένος. Οι Γέφυρες είναι μετέωρες, έχουν τη συμπάθειά μας ο κ. Σκουρλέτης και ο κ. Δανέλλης, αλλά αυτή τη φορά δεν θα τους ευνοήσει η τύχη” Είπε ότι η Τ. Καραγιάννη (που δίνει συνέντευξη τύπου μαζί με τον Π. Σκουρλέτη) διορίστηκε κατά λάθος στην ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ γιατί ήταν συνονόματη με κάποια άλλη, ενώ για τον Σπ. Δανέλλη υποστήριξε ότι “δεν θα βρει καφενείο όταν θα πάει στο χωριό του και δεν θα βρει δεύτερη ψήφο στο νομό του”. “Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ -εκτίμησε- είναι να πάει τον Οκτώβριο σε εκλογές, δεν ξέρω αν θα αντέξει, η επίσπευση της ανακίνησης δήθεν σκανδάλων μπορεί να συνδέεται με την πρόθεσή του να κάνει νωρίτερα εκλογές. Η Νοβάριτς από το 2003 ως το 2009 ήταν ένα τεράστιο σκάνδαλο συνδεδεμένο με την αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης. Λέω άπλετο φως αλλά αν δεν έχεις στοιχεία, αστο καλύτερα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα