Κεραμέως: Μαζικές τακτοποιήσεις “ημετέρων” και στο υπουργείο Παιδείας

Κεραμέως: Μαζικές τακτοποιήσεις “ημετέρων” και στο υπουργείο Παιδείας
Η Νίκη Κεραμέως κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας στην Ολομέλεια της Βουλής Eurokinissi

Επίθεση στον Κ.Γαβρόγλου για μετατάξεις εκπαιδευτικών εξαπέλυσε η τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ Νίκη Κεραμέως.

Για προκλητικές μετατάξεις του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η ομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, Νίκη Κεραμέως.

“Και το Υπουργείο Παιδείας μπήκε στο χορό των μαζικών τακτοποιήσεων “ημετέρων”, ακολουθώντας το κυβερνητικό παράδειγμα των τελευταίων ημερών.

Στο παρά πέντε της λήξης της καταστροφικής του θητείας, ο κ. Γαβρόγλου προχώρησε σε 70 μετατάξεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε θέσεις μόνιμων διοικητικών υπαλλήλων, και σε 37 ακόμα μετατάξεις εκπαιδευτικών σε θέσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (ΕΔΙΠ) των ΑΕΙ, χωρίς φυσικά να λαμβάνει υπ’ όψιν τις ανάγκες που θα αντιμετωπίσουν τον Σεπτέμβριο οι υποστελεχωμένες σχολικές τάξεις” αναφέρει ειδικότερα η κ.Κεραμέως και σχολιάζει: “Έτσι πορεύθηκε, άλλωστε, αυτή η κυβέρνηση, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της, χωρίς στρατηγικό σχεδιασμό, χωρίς σεβασμό στην εκπαιδευτική κοινότητα και την εκπαιδευτική διαδικασία, με γνώμονα την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών συμφερόντων».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα