news 24/7

ΚΕΡΑΜΕΩΣ

Η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως

Κεραμέως για το άσυλο: Με τηλεφώνημα πολίτη θα μπαίνει η αστυνομία στο πανεπιστήμιο

Η Υπουργός Παιδείας έκανε λόγο για "άσυλο εγκληματιών", περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο χώρο των πανεπιστημίων αλλά ξεκαθάρισε πως "δε θέλουμε αστυνομοκρατούμενα πανεπιστήμια".

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως

Κεραμέως για τέλος ασύλου: Τα Πανεπιστήμια έχουν μετατραπεί σε ορμητήρια βίας και ανομίας

"Η πολιτεία οφείλει να διασφαλίσει το κατάλληλο ακαδημαϊκό περιβάλλον για την αναβάθμιση του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου. Για να επιτευχθεί αυτό, οι δημόσιες αρχές θα πρέπει να είναι σε θέση να επεμβαίνουν στον χώρο του πανεπιστημίου", είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη η Υπουργός Παιδείας.

Συλλαλητήριο στα Προπύλαια

Άσυλο στα Πανεπιστήμια: Η κατάργηση που έρχεται και οι τέσσερις φορές που είχαμε άρση

Η νέα κυβέρνηση της ΝΔ δεσμεύθηκε δια στόματος του πρωθυπουργού και της υπουργού Παιδείας πως θα καταργήσουν το άσυλο στα Πανεπιστήμια, η ιστορία του οποίου φέρει εντός της μεγάλες μάχες. Οι τέσσερις φορές που έχει γίνει άρση μέχρι σήμερα.

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων την Παρασκεύη 12 Ιουλίου 2019.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Μητσοτάκης: Σύμμαχοι μας οι εκπαιδευτικοί- Κεραμέως: Δε θα αλλάξουμε σύστημα πανελλαδικών

Από το Παιδείας ξεκίνησε τον κύκλο επαφών στα υπουργεία ο πρωθυπουργός. Ποιες προτεραιότητες έθεσε η νέα υπουργός Παιδείας. Τι είπε για τις προσλήψεις εκπαιδευτικών και τη δίχρονη προσχολική αγωγή. Δεν θα ιδρυθεί 4η Νομική στην Πάτρα. Κατάργηση ασύλου

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως

Από το Παιδείας ξεκινά τις επισκέψεις στα υπουργεία ο Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Πέμπτη το Παιδείας, ενώ ήδη έδωσε οδηγίες στο Βρούτση να συναντηθεί με τους επιθεωρητές εργασίας. Συναντήσεις με Γεωργιάδη- Χρυσοχοΐδη σήμερα. Ο Μπεκίρης διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Βουλή

Νίκη Κεραμέως

Νίκη Κεραμέως: Η Παιδεία είναι η μεγαλύτερη επένδυση που μπορούμε να κάνουμε στη χώρα

Η νέα Υπουργός Παιδείας σημείωσε ότι παρά τις «πολύ σημαντικές ιδεολογικές διαφορές» με τον απερχόμενο υπουργό, η συνεργασία τους ήταν καλή. «Συγκρούστηκαν πολλάκις οι απόψεις μας, πάντα, όμως, με όρους δημοκρατικού διαλόγου», είπε.

Η Νίκη Κεραμέως

Νίκη Κεραμέως: Μία ήρεμη δύναμη στο Υπουργείο Παιδείας

Η 39χρονη πολιτικός εξελέγη για πρώτη φορά το 2015. Ποιες είναι οι προθέσεις της για αλλαγές στην Παιδεία, μέσα από δικά της λόγια στο LadyLike. Οι σπουδές της και το επαγγελματικό της έργο μέχρι σήμερα.

Η Νίκη Κεραμέως

Κεραμέως: Κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών

Μίλησε για ίδρυση πρότυπων επαγγελματικών λυκείων, για εξωστρεφή πανεπιστήμια με περισσότερα αγγλόφωνα προγράμματα, αύξηση του κρατικού προϋπολογισμού και σύμπραξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα για να καλυφθούν οι ανάγκες των φοιτητών για εστίες.

Debate News 24/7: Νοτοπούλου vs Κεραμέως

Debate News 24/7: Νοτοπούλου vs Κεραμέως

Η υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Θεσσαλονίκης και η υποψήφια με τη ΝΔ στο Βόρειο Τομέα Αθηνών διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τη συμφωνία των Πρεσπών, το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, το αφορολόγητο και τον ΕΝΦΙΑ, το ασφαλιστικό και την επικουρική ασφάλιση, τις προσλήψεις στην παιδεία

Η Νίκη Κεραμέως

Ν. Κεραμέως: Η κυβέρνηση της ΝΔ θα είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, σε συνέντευξή της, αναφέρεται στην επιδίωξη του κόμματος, ανεξαρτήτως αυτοδυναμίας στη νέα Βουλή, να πετύχει τις ευρύτερες δυνατές κοινοβουλευτικές και πολιτικές συναινέσεις.

Η Νίκη Κεραμέως

Κεραμέως: Αρμαγεδδώνας στην Παιδεία το νομοσχέδιο Γαβρόγλου

Η τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ τόνισε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα δώσει τη μάχη στη Βουλή για να αποσυρθεί το νομοσχέδιο, κάνοντας λόγο για σοβαρά θέματα διαδικασίας και ουσίας.